FMF Powercore 2 Shorty Silencer KTM200-300 025048

Gyártó:
Cikkszám:
980428
Gyári cikkszám:
025048

101999.999962

80314.9606

102 000 Ft

Nettó: 80 315 Ft

FMF Powercore 2 Shorty Silencer KTM200-300 025048

Rendelhető
Rendelhető

Fedezze fel a FMF Powercore 2 Shorty Silencer KTM200-300 025048 hatékonyságát és teljesítményét, amelyet kifejezetten a KTM 200-300 motorkerékpárokhoz fejlesztettek ki. Az FMF, mint piacvezető kipufogórendszer gyártó, innovatív megoldásokkal és magas színvonalú anyagokkal biztosítja a versenyzők legmagasabb elégedettségét.

Kiemelkedő teljesítmény és tartósság

Az FMF Powercore 2 Shorty Silencer az egyik leghatékonyabb kipufogódob, köszönhetően a precíz mérnöki munkának és a prémium anyagoknak. Ez a kipufogó egy rövidebb kialakítással rendelkezik, amely növeli a motor alacsony és közepes fordulatszám-tartományában nyújtott nyomatékot és teljesítményt. Ezért ideális választás azok számára, akik gyorsabb gázreakciót és nagyobb teljesítményt keresnek a KTM 200-300-ás modelljeikben.

Prémium anyagok és kivitelezés

A dob anyaga strapabíró, könnyű alumínium, amely biztosítja a hosszú távú tartósságot és a kiváló hőeloszlást. A kipufogódob belseje speciálisan kialakított kamrákat tartalmaz, amelyek csökkentik a zajt anélkül, hogy veszélyeztetnék a teljesítményt. Emellett az alumínium váz korrózióálló, így ellenáll az időjárás és a környezet viszontagságainak.

Könnyű telepítés

Az FMF Powercore 2 Shorty Silencer könnyen és gyorsan telepíthető a meglévő kipufogórendszerre. A beépítés nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet, így akár otthoni körülmények között is elvégezhető. A pontos illeszkedés és az előre kialakított rögzítési pontok garanciát nyújtanak a problémamentes telepítésre.

Optimális motorhang

Ezzel a kipufogóval nem pusztán a teljesítmény javulását tapasztalhatja meg, hanem a motor hangja is mélyebb, versenyszerűbb lesz, amely minden rajongó szívét megdobogtatja. Az FMF Powercore 2 Shorty Silencer tökéletes hangzást és vicsorgó motorhangot biztosít, amely minden motoros számára élvezetet nyújt.

FMF - A márkanév, amelyben megbízhat

Az FMF évtizedek óta egyet jelent a minőséggel és a teljesítménnyel a motorkerékpár világában. Innovatív technológiával és folyamatos fejlesztésekkel biztosítják, hogy minden termékük megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A Powercore 2 Shorty Silencer sem kivétel ez alól, hiszen a gyártó legjobb mérnökei dolgoznak azon, hogy Ön a lehető legjobb élményt élvezhesse motorja nyergében.

Fektessen be az FMF Powercore 2 Shorty Silencer KTM200-300 025048-ba, és tapasztalja meg a különbséget. Ha további kérdései vannak, vagy segítségre van szüksége, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett