FMF Factory Fatty Pipe KTM250-300 025072

Gyártó:
Cikkszám:
980429
Gyári cikkszám:
025072

170399.999941

134173.2283

170 400 Ft

Nettó: 134 173 Ft

FMF Factory Fatty Pipe KTM250-300 025072

Rendelhető
Rendelhető

FMF Factory Fatty Pipe KTM250-300 025072 a motoralkatrészek között egészen különleges színfoltot képvisel. Ez a kiváló minőségű kipufogórendszer kifejezetten a KTM250-300 (évjáratonként változó) modellekhez lett tervezve, a minden részletre aprólékos figyelmet fordító, neves gyártó, az FMF pedig garantálja az összes motoros számára a tökéletes teljesítményt és megbízhatóságot.

A Factory Fatty Pipe kialakítása révén rendkívül magas szintű teljesítményt biztosít, különösen a versenyteljesítmény és a pályakörülmények során. A gondosan megtervezett, optimalizált csővezetékek, valamint a kiváló minőségű anyaghasználat egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék ne csak látványos legyen, hanem hosszú élettartamot és maximális hatékonyságot is nyújtson.

Jellemzők:

  • Speciális anyagok felhasználása: A Factory Fatty Pipe felépítése során könnyű, mégis tartós anyagok kerültek felhasználásra, amely biztosítja a gyors hőelvezetést és a megfelelő szerkezeti stabilitást.
  • Teljesítményoptimalizálás: Az FMF különleges figyelmet fordított arra, hogy a kipufogórendszer optimalizálja a motor teljesítményét, javítva az alacsony és közép fordulatú nyomatékot.
  • Stílusos megjelenés: A Factory Fatty Pipe dizájnja kimagasló esztétikai értéket kölcsönöz a motornak, így ez a kiegészítő nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiváló választás.
  • Könnyű telepítés: Az FMF által tervezett Factory Fatty Pipe a rendelkezésre álló szerelési útmutatók és kiegészítők segítségével egyszerűen felszerelhető, így motorosok számára könnyen elvégezhető otthon is.

A FMF Factory Fatty Pipe KTM250-300 025072 versenyzők, hobbi motorosok és motoros rajongók számára egyaránt tökéletes választás. Azok a motorosok, akik szeretnék javítani motorjaik teljesítményét, de közben az esztétikai megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek, nem fognak csalódni ebben a kiemelkedő termékben.

Az FMF márka híres a motoros kiegészítők piacán azért a figyelemért és tanúsított minőségi színvonalért, amelyet minden egyes termékük gyártása során tanúsítanak. Sokéves tapasztalatuk és innovációs törekvéseik révén mindig is az élen jártak a motoros sportkiegészítők fejlesztése terén, így biztos lehet benne, hogy a Factory Fatty Pipe is méltó képviselője ennek az örökségnek.

Ne habozzon, tegye kosarába a FMF Factory Fatty Pipe KTM250-300 025072 terméket a webshopunkban, és élvezze a motorozás minden percét! Nálunk megtalál mindent, amire egy szenvedélyes motorosnak szüksége lehet, beleértve a legújabb technológiai fejlesztéseket, stílusos kiegészítőket és sok más terméket is!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges