EMGO Huzalcsavaró fogó 6" 84-03816A

Gyártó:
Cikkszám:
940585
Gyári cikkszám:
84-03816A

15199.999953

11968.5039

15 200 Ft

Nettó: 11 969 Ft

EMGO Huzalcsavaró fogó 6" 84-03816A

Rendelhető
Rendelhető

EMGO Huzalcsavaró fogó 6" 84-03816A

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: EMGO

Az EMGO Huzalcsavaró fogó 6" 84-03816A egy prémium minőségű eszköz, amelyet elsősorban motorosok számára terveztek és gyártottak. A termék kifejezetten huzalcsavarási feladatokra lett kialakítva, így különösen hasznos és praktikus lehet minden motorrajongó és szerelő műhelyben.

Ez a 6 hüvelykes huzalcsavaró fogó tartósságra és megbízhatóságra lett tervezve. Az EMGO márka híres a magas minőségű motoralkatrészek és kiegészítők gyártásáról, és ez a fogó sem kivétel. A precízen megmunkált pofák biztos fogást tesznek lehetővé, így pontos és tiszta csavarásokat végezhetünk vele.

A fogó ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes fogást biztosít, és hosszabb használat során sem fárad el a kezünk. Az eszköz acélból készült, így hosszú élettartamra számíthatunk még intenzív használat mellett is.

Főbb jellemzők:

  • Gyártó: EMGO
  • Termékkód: 84-03816A
  • Méret: 6 hüvelyk
  • Anyag: Acél
  • Funkció: Huzalcsavarás
  • Kategória: Motoralkatrész

Alkalmazási területek:

Az EMGO Huzalcsavaró fogó kiválóan alkalmazható motorosok és szerelők számára, akiknek szükségük van egy megbízható eszközre a huzalok csavarásához. Ideális választás műhelyekben, garázsokban vagy akár otthoni használatra is.

Minőség és megbízhatóság:

Az EMGO márka garanciája a kiváló minőség és megbízhatóság. A huzalcsavaró fogó acélszerkezetének köszönhetően strapabíró és hosszú életű. Az eszköz ergonomikus kialakítása segít abban, hogy kényelmesen és hatékonyan végezzük el a munkát anélkül, hogy kezeink elfáradnának.

A termékről további információt találhat a gyártó weboldalán, ahol részletes specifikációk és egyéb hasznos információk állnak rendelkezésre.

Válassza az EMGO Huzalcsavaró fogót a biztos és pontos munka érdekében! A termék ideális választás minden motoros és szerelő számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a minőséget.

Rendelje meg most, és élvezze a megbízható és hatékony munkavégzést az EMGO Huzalcsavaró fogóval!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges