EBC Sintelte EBC Sintered "HH" Féktárcsa FA266HH

Gyártó:
Cikkszám:
977150
Gyári cikkszám:
FA266HH

15600.000042

12283.4646

15 600 Ft

Nettó: 12 283 Ft

EBC Sintelte EBC Sintered "HH" Féktárcsa FA266HH

Rendelhető
Rendelhető

EBC Sintelte EBC Sintered "HH" Féktárcsa FA266HH - A motoros fékrendszerek legjobb választása!

Az EBC név ismert az egész világon a kiváló minőségű fékalkatrészek gyártójaként. Az FA266HH modell a HH sorozatú sinterezett féktárcsa, amelyet a legmodernebb technológiával és szigorú minőségellenőrzéssel gyártanak. Ezek a féktárcsák azoknak a motorosoknak készültek, akik a legjobbat keresik a hatékonyság, teljesítmény és tartósság tekintetében.

EBC Sintelte fékpofák legfőbb jellemzői

  • Magas súrlódási együttható: A sinterezett fékpofák magas súrlódási együtthatóval rendelkeznek, amely biztosítja a kiváló fékhatást, még extrém körülmények között is.
  • Kopásállóság: Az FA266HH modell kiváló kopásállósággal rendelkezik, amely garantálja a hosszú élettartamot és az állandó teljesítményt.
  • Kiváló hőelvezetés: Az EBC HH fékpofák nagyszerű hőelvezető képessége minimalizálja a fékrendszer túlmelegedését, így biztosítva a stabil fékhatást hosszabb távon is.
  • Alkalmazhatóság: Ezek a fékpofák széles körben alkalmazhatók különböző motormodellekhez, legyen szó utcai vagy versenymotorokról.
  • Környezetbarát: Az EBC fékpofák nem tartalmaznak aszbesztet, kadmiumot, ólmot vagy egyéb káros anyagokat, így környezetbarát megoldást kínálnak.

Miért válassza az EBC Sintelte fékpofákat?

Az EBC Sintelte Féktárcsa FA266HH mindazok számára ideális választás, akik a motorozásban és fékrendszerekben nem ismernek kompromisszumot. Az innovatív sinterezési technológia révén ezek a fékpofák kiemelkedő fékteljesítményt és tartósságot biztosítanak. Mind a versenypályán, mind az utcai környezetben megbízható partnerei lesznek.

Szerezze be most az EBC Sintelte EBC Sintered "HH" Féktárcsa FA266HH-t, és tapasztalja meg a legmodernebb fékrendszerek előnyeit!

Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges