DT-1 RACING EUROPE Airpower Cage DT-KXF0019BL

Gyártó:
Cikkszám:
981245
Gyári cikkszám:
DT-KXF0019BL

10299.999974

8110.2362

10 300 Ft

Nettó: 8 110 Ft

DT-1 RACING EUROPE Airpower Cage DT-KXF0019BL

Rendelhető
Rendelhető

DT-1 RACING EUROPE Airpower Cage DT-KXF0019BL

A webshopunk, amely motoralkatrészekre és motoros ruházatra specializálódott, büszkén mutatja be a DT-1 RACING EUROPE Airpower Cage DT-KXF0019BL terméket. Ez a csúcsminőségű motoralkatrész kifejezetten a versenyzők és a motoros entuziasták számára készült. A DT-1 gyártó híres a megbízhatóságáról és innovatív megoldásairól, és ez az Airpower Cage sem kivétel.

Fő tulajdonságok

  • Magas teljesítmény: A DT-1 RACING EUROPE Airpower Cage kiválóan növeli a motor teljesítményét, biztosítva a maximális sebességet és gyorsulást.
  • Hosszú élettartam: Az anyagok és az összeszerelési technikák garantálják, hogy ez az alkatrész hosszú éveken keresztül állóképességet nyújtson, még a legkeményebb versenykörülmények között is.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a DT-KXF0019BL modellhez készült, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a motorjához.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű és gyors telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszatérjen a pályára.

Termék specifikációk

  • Gyártó: DT-1
  • Modell: Airpower Cage DT-KXF0019BL
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
  • Szín: Kék

A DT-1 RACING EUROPE Airpower Cage félelmetes teljesítményt és megbízhatóságot kínál, amelyre minden motorosnak szüksége van. A légszűrő kosár célja, hogy maximális légáramlást biztosítson, ezáltal növelve a motor erejét és hatékonyságát. Ezen kívül a különleges kialakítás minimalizálja a légellenállást és javítja az üzemanyag-hatékonyságot, így hosszabb utakat tehet meg anélkül, hogy gyakran tankolnia kellene.

A termék megvásárlása egy rendkívül jó beruházás minden motoros számára, aki maximalizálni akarja motorja teljesítményét és tartósságát. A DT-1 brand a motorsport világában komoly hírnevet szerzett, és a megbízhatóság szinonimájává vált. Az Airpower Cage nemcsak a teljesítmény növelésében jeleskedik, hanem jelentősen hozzájárul a motor karbantartásához is, meghosszabbítva ezzel a motor élettartamát.

Rendelje meg most a DT-1 RACING EUROPE Airpower Cage DT-KXF0019BL terméket, és tapasztalja meg a különbséget! Webshopunkban gyors és megbízható kiszállítással, valamint versenyképes árakkal várjuk Önt.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges