ACERBIS Rock-out Alsó Villa Fedél Mtb AC 0024841.090

Gyártó:
Cikkszám:
982668
Gyári cikkszám:
AC 0024841.090

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS Rock-out Alsó Villa Fedél Mtb AC 0024841.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Rock-out Alsó Villa Fedél Mtb AC 0024841.090

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: ACERBIS

Termékleírás:

Az ACERBIS Rock-out Alsó Villa Fedél Mtb AC 0024841.090 ideális választás a motorosok számára, akik kiváló minőségű alkatrészeket keresnek a motorjukhoz. Ez a villa fedél különleges kialakításának köszönhetően maximális védelmet és tartósságot biztosít, miközben stílusos megjelenést is kölcsönöz a motornak.

Az ACERBIS, egy elismert márka a motoralkatrészek piacán, híres az innovációiról és a tartós termékeiről. Ez a villa fedél sem kivétel; a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, hogy ellenálljon a mindennapi használat és extrém körülmények okozta megterheléseknek.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Tartósság: A termék kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítson.
  • Könnyű Rögzítés: A villa fedél könnyen felszerelhető, így nem szükséges komolyabb szaktudás vagy szerszámkészlet a telepítéshez.
  • Védelem: Optimális védelmet nyújt a villának, csökkentve ezzel a sérülés és kopás esélyét.
  • Megjelenés: Modern és stílusos dizájn, amely hozzájárul a motor esztétikai értékéhez.
  • Univerzális Illeszkedés: A legtöbb motortípushoz kompatibilis, így sokoldalú megoldást kínál a motorosok számára.

A termék használata egyszerű és problémamentes, ami különösen fontos a szenvedélyes motorosok számára, akik nem szeretnének sok időt tölteni az alkatrészek telepítésével. Az ACERBIS Rock-out Alsó Villa Fedél nemcsak a motor teljesítményét és biztonságát növeli, hanem hozzájárul annak esztétikai megjelenéséhez is.

Miért válassza az ACERBIS-t?

Az ACERBIS már több évtizede jelen van a motoros piacán, és termékei mindig a legújabb technológiával készülnek. A cég célja, hogy tartós, megbízható és esztétikus termékeket kínáljon a motorosok számára. Az ACERBIS Rock-out Alsó Villa Fedél is ezt a filozófiát követi, betekintést nyújtva a legújabb fejlesztésekbe és designba.

Összegzés:

Ha olyan villa fedelet keres, amely nemcsak megvédi motorkerékpárját, hanem hozzájárul annak stílusos megjelenéséhez is, az ACERBIS Rock-out Alsó Villa Fedél Mtb AC 0024841.090 tökéletes választás. Az ACERBIS minőség és megbízhatóság garantálja, hogy hosszú távon is elégedett lesz a termékkel. Látogassa meg webshopunkat, és rendelje meg még ma!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges