ACERBIS Dromy Drink Idro Bag AC 0021649.000

Gyártó:
Cikkszám:
980507
Gyári cikkszám:
AC 0021649.000

17799.99996

14015.7480

17 800 Ft

Nettó: 14 016 Ft

ACERBIS Dromy Drink Idro Bag AC 0021649.000

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Dromy Drink Idro Bag AC 0021649.000

Az ACERBIS Dromy Drink Idro Bag AC 0021649.000 egy speciálisan tervezett hidratációs hátizsák, amely minden motoros számára tökéletes társ lehet hosszú utazások és intenzív versenyek során egyaránt. Az ACERBIS, a minőségi motoralkatrészek és motoros felszerelések vezető gyártójaként ismert, ismét egy kiváló terméket mutat be, amely ötvözi a funkcionalitást, a kényelmet és a tartósságot. Ez a hátizsák ideális kiegészítő minden motoros számára, akik szomjasak a kalandra, ugyanakkor gondoskodnak a szükséges hidratációról is.

Fő jellemzők:

  • Tartósság: Az ACERBIS Dromy Drink Idro Bag kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. A strapabíró kialakítás biztosítja, hogy a hátizsák hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát.
  • Kényelem: Az ergonomikusan kialakított pántok és hátlap optimális kényelmet biztosítanak még a hosszú órákon át tartó viselés során is. Az állítható pántok segítségével a hátizsák könnyedén személyre szabható, hogy a legjobb illeszkedést biztosítsa.
  • Hidratáció: Az integrált hidratációs rendszer tartalmazza a folyadékzsákot és a hozzá tartozó ivócsővet, amely lehetővé teszi, hogy a motoros bármikor könnyedén folyadékhoz jusson anélkül, hogy megállna vagy levenné a hátizsákot.
  • További tárolóhely: A hátizsák több zsebbel és rekesszel van ellátva, így különféle kisebb tárgyakat, például kulcsokat, pénztárcát, vagy telefonszintén kényelmesen elhelyezhet benne. A cipzárakkal ellátott rekeszek biztonságban tartják a személyes tárgyakat, még durva terepen is.
  • Stílus: Az ACERBIS Dromy Drink Idro Bag modern és sportos dizájnnal rendelkezik, amely megegyezik a legújabb motoros divattal. A hátizsák nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, így a motoros megjelenése is mindig stílusos marad.

Miért válassza az ACERBIS Dromy Drink Idro Bag-et?

Az ACERBIS Dromy Drink Idro Bag AC 0021649.000 nem csupán egy hátizsák, hanem egy átgondoltan tervezett, multifunkcionális kiegészítő. Kiváló választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást, és nagyra értékelik a minőségi, praktikus és kényelmes felszereléseket.

A széleskörű felhasználási lehetőségek, az ergonomikus kialakítás és a kiemelkedő minőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ACERBIS Dromy Drink Idro Bag a motorosok egyik kedvenc kiegészítője legyen. Ne hagyja ki ezt a kivételes terméket, és rendelje meg még ma a Motoralkatrész Webshopban!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges