CROSSPLUS Első Tárcsavédő KTM Husqvarna Husaberg 2002-2015 (Több Színben)

Gyártó:
Cikkszám:
970647

26699.99994

21023.6220

26 700 Ft

Nettó: 21 024 Ft

CROSSPLUS Első Tárcsavédő KTM Husqvarna Husaberg 2002-2015 (Több Színben)

  • Fehér
  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

CROSSPLUS Első Tárcsavédő KTM Husqvarna Husaberg 2002-2015 (Több Színben)

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > Első

Gyártó: CROSSPLUS

A CROSSPLUS Első Tárcsavédő egy elengedhetetlen kiegészítője minden terepmotoros számára, aki KTM, Husqvarna vagy Husaberg motorkerékpárt vezet. Ez a prémium minőségű tárcsavédő 2002 és 2015 közötti modellekhez készült, és több színben is elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen a motor dizájnjához.

Tartósság és Védelem

A tárcsavédő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legnehezebb terepviszonyoknak is. A védelem elsőrendű; megóvja a féktárcsát a sérülésektől, szennyeződésektől és egyéb káros hatásoktól. Ez különösen fontos, ha kemény terepen motorozol, ahol a kő és más törmelék könnyen kárt tehet a féktárcsában.

Stílusos Megjelenés

A tárcsavédő nemcsak praktikus, de esztétikailag is lenyűgöző. Többféle szín közül választhatsz, így biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban illik a motorodhoz. A dizájn modern és sportos, így minden motoros büszkén használhatja.

Könnyű Telepítés

A CROSSPLUS Első Tárcsavédő telepítése rendkívül egyszerű. Nem igényel semmilyen speciális szerszámot vagy szakértelmet. Az egyszerű utasítások segítségével percek alatt a helyére rögzítheted.

Kompatibilitás

Ez a modell kifejezetten a KTM, Husqvarna és Husaberg motorkerékpárok 2002 és 2015 közötti verzióira tervezett. Ha ilyen motorod van, biztos lehetsz benne, hogy ez a tárcsavédő tökéletesen illeszkedik.

Növeli a Féktárcsa Élettartamát

A tárcsavédő használatával jelentősen meghosszabbíthatod a féktárcsa élettartamát, mivel megóvja azt a káros hatásoktól. Ez hosszú távon költséghatékony megoldás, mivel kevesebb pénzt kell a féktárcsa cseréjére és karbantartására fordítanod.

Miért Válaszd a CROSSPLUS Tárcsavédőt?

  • Kiváló minőségű anyagok
  • Stílusos és modern dizájn
  • Könnyű telepítés
  • Kompatibilitás a KTM, Husqvarna és Husaberg modellekkel
  • Többféle színválaszték

Ne hagyd, hogy a féktárcsád sérüljön vagy elhasználódjon idő előtt. Válaszd a CROSSPLUS Első Tárcsavédőt, és motorozz nyugodtan, tudván, hogy a féktárcsád maximális védelem alatt áll.

#Szín Fehér
#Szín Kék
#Szín Fekete
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett