MOTO-MASTER Nitro Sport Fékbetétek 094522

Gyártó:
Cikkszám:
982940
Gyári cikkszám:
094522

9999.999939

7874.0157

10 000 Ft

Nettó: 7 874 Ft

MOTO-MASTER Nitro Sport Fékbetétek 094522

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Nitro Sport Fékbetétek 094522

A MOTO-MASTER Nitro Sport Fékbetétek 094522 kiváló választás minden motoros számára, aki a legjobb teljesítményt és biztonságot keresi. Ezek a fékbetétek kifejezetten az SX kategóriájú motorokhoz készültek, és tökéletesen illeszkednek a Moto-Master márka hírnevéhez.

Innovatív Tervezés és Teljesítmény

A Nitro Sport fékbetétek innovatív tervezéssel büszkélkedhetnek, amelyet a Moto-Master mérnökei alaposan kidolgoztak. A kiváló minőségű anyagok és a fejlett gyártástechnológia garantálják a hosszú távú tartósságot és a kivételes fékhatékonyságot. Ezek a fékbetétek kimondottan az SX motorosok igényeit szem előtt tartva készültek, biztosítva a maximális fékerőt és az optimális hőelvezetést még extrém körülmények között is.

Kiemelkedő Fékerő és Kontroll

A MOTO-MASTER Nitro Sport fékbetétek biztosítják a kivételes fékerőt és a megbízható kontrollt. Akár versenypályán, akár terepen használja, ezek a fékbetétek hozzájárulnak a motoros magabiztosságához és a nagyszerű fékhatás érzetéhez. Az azonnali reakciókészség és a kivételes modulációs képességek lehetővé teszik, hogy a motoros mindig a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Tartós és Megbízható Anyagok

A Nitro Sport fékbetétek gyártásához felhasznált speciális anyagok biztosítják a kiváló tartósságot és a hosszú élettartamot. A fékbetétek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a kopásnak, így hosszú ideig képesek fenntartani a kiváló fékhatást. Az anyagösszetétel optimalizálása révén a fékbetétek kisebb mértékben kopnak, így ritkábban van szükség cserére.

Egyszerű Telepítés

A Nitro Sport fékbetétek telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A precíz mérnöki munka és a pontos illeszkedés garantálja, hogy a fékbetétek tökéletesen passzoljanak az SX motorhoz. Akár saját maga végzi a telepítést, akár szakemberre bízza, a MOTO-MASTER fékbetétekkel garantált a gyors és problémamentes csere.

Biztonság és Megbízhatóság

A MOTO-MASTER Nitro Sport fékbetétek megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak, és szigorú tesztelési folyamatokon esnek át. A cég elkötelezett a minőség és a biztonság iránt, így biztos lehet benne, hogy a legmegbízhatóbb fékbetéteket választja.

Összegzésként, a MOTO-MASTER Nitro Sport Fékbetétek 094522 ideális választás minden SX motoros számára, aki prémium teljesítményt és biztonságot kíván. Vásároljon webshopunkban, és élvezze a Moto-Master fékbetétek által nyújtott kiemelkedő fékerőt és tartósságot!

Cikkszám: 982940
Gyári cikkszám: 094522
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges