MOTO-MASTER Halo Series Hátsó Rotor HÁTSÓ TÁRCSA BMW 110518

Gyártó:
Cikkszám:
977202
Gyári cikkszám:
110518

43600.000049

34330.7087

43 600 Ft

Nettó: 34 331 Ft

MOTO-MASTER Halo Series Hátsó Rotor HÁTSÓ TÁRCSA BMW 110518

Érdeklődjön
Rendelhető

A MOTO-MASTER Halo Series Hátsó Rotor HÁTSÓ TÁRCSA BMW 110518 kiváló választás minden olyan motoros számára, akik magas minőséget és teljesítményt keresnek. Ez a prémium kategóriás hátsó féktárcsa a MOTO-MASTER szigorú minőségi előírásai alapján készült, és kifejezetten a BMW 110518 modellhez tervezett. A Halo Series termékek egyedülálló tervezése és anyaghasználata biztosítja a tartósságot, a kiváló fékerőt és a hosszantartó teljesítményt.

Kiváló Minőség és Innovatív Dizájn

A MOTO-MASTER Halo Series hátsó rotor innovatív dizájnnal és kiváló anyaghasználattal rendelkezik. A rotor kialakítása a legújabb technológiai fejlődések figyelembevételével készült, amely lehetővé teszi a maximális fékerő és hőelvezetés biztosítását hosszabb fékezések során is. Az anyaghasználat során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a rotor kiváló kopásállóságot és tartósságot biztosítson.

Pontos Illeszkedés és Könnyű Szerelhetőség

A Hátsó TÁRCSA BMW 110518 rotorja precíziós megmunkálással készült, amely biztosítja a pontos illeszkedést a BMW 110518 modellhez. Ez megkönnyíti a szerelést és minimalizálja a beállítást igénylő időt. Az egyszerű szerelhetőség biztosítja, hogy a rotor gyorsan és hatékonyan helyére kerüljön, így kevesebb időt kell szánnia a karbantartásra és több időt tölthet a motorozással.

Fékteljesítmény és Biztonság

A MOTO-MASTER Halo Series Hátsó Rotor úgy lett tervezve, hogy a legnagyobb fékteljesítményt nyújtsa minden vezetési körülmény között. Az erős fékerő és a pontos fékezés garantálja a biztonságos megállást, akár sportos vezetés, akár mindennapos használat közben. A rotor kiváló hőelvezetése csökkenti a túlmelegedés kockázatát, hosszabb élettartamot biztosítva a féktárcsának.

Specifikációk

  • Gyártó: MOTO-MASTER
  • Terméknév: Halo Series Hátsó Rotor HÁTSÓ TÁRCSA BMW 110518
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
  • Kifejezetten a: BMW 110518 modellhez
  • Magas minőségű anyaghasználat
  • Pontos illeszkedés
  • Kiváló hőelvezetés
  • Könnyű szerelhetőség


A MOTO-MASTER Halo Series Hátsó Rotor HÁTSÓ TÁRCSA BMW 110518 tökéletes választás minden motoros számára, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a megbízhatóság terén. Vásárlásával biztos lehet benne, hogy motorja kiváló fékerőt és tartósságot kap, ami hosszú távon is megállja a helyét. Ne habozzon, tegye kosarába most, és élvezze a biztonságos és hatékony fékezést minden utazás során!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges