MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA HABBORÍTÁS 250-300mm 213063

Gyártó:
Cikkszám:
962126
Gyári cikkszám:
213063

3749.04

2952.0000

3 749 Ft

Nettó: 2 952 Ft

MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA HABBORÍTÁS 250-300mm 213063

Rendelhető
Rendelhető

Terméknév: MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA HABBORÍTÁS 250-300mm 213063

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: MOTO-MASTER

A Moto-Master Féktárcsa Haborítás (213063) egy kiemelkedő minőségű termék, amelyet különösen a motorosok igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a habborítás kiváló választás minden olyan motoros számára, aki szeretné védeni és megóvni féktárcsáit a külső sérülésektől, szennyeződésektől és egyéb káros hatásoktól.

Ez a habborítás 250-300mm méretű tárcsákhoz készült, így sokféle motorkerékpár modellhez kompatibilis. Legyen szó utcai vagy terep motorozásról, a Moto-Master Féktárcsa Haborítás megbízható védelmet nyújt. A strapabíró anyagok és a precíz kivitel biztosítják a hosszú távú használatot, míg a könnyű felszerelhetőség megkönnyíti a karbantartást és az alkatrész cseréjét.

Főbb jellemzők:

  • Kompatibilitás: 250-300mm méretű féktárcsákhoz illeszkedik
  • Anyag: Kiváló minőségű, tartós habanyag
  • Védelem: Megóvja a féktárcsát a szennyeződésektől és külső sérülésektől
  • Szerelhetőség: Egyszerű és gyors felszerelés

A Moto-Master egy elismert márka a motoros alkatrészek piacán, amely évek óta nyújt kiváló minőségű termékeket a motoros közösség számára. A motorosok világszerte megbíznak a Moto-Master termékeiben, hiszen azok kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak, legyen szó versenynapokról vagy hétköznapi motorozásról.

A féktárcsa habborítás különösen hasznos azon motorosok számára, akik gyakran veszik igénybe motorjaikat nehéz körülmények között, például terep motorozás során. A habborítás megakadályozza, hogy a sár, por és egyéb szennyeződések bejussanak a fékrendszerbe, ami idő előtti kopást és károsodást okozhatna. A termék kialakítása lehetővé teszi a levegő áramlását, ami segít megőrizni a féktárcsa hűtését, így hozzájárul a fékteljesítmény fenntartásához még intenzív használat esetén is.

Használati tippek:

A termék használata előtt mindig győződjön meg róla, hogy a féktárcsa tiszta és száraz. A habborítást helyezze a tárcsára, ügyelve arra, hogy szorosan és biztonságosan illeszkedjen. Rendszeresen ellenőrizze a habborítás állapotát és szükség esetén tisztítsa vagy cserélje ki azt, hogy mindig a legjobb védelmet nyújthassa a féktárcsa számára.

Összességében a Moto-Master Féktárcsa Haborítás (213063) egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki hosszú távra szeretné megőrizni motorja fékrendszerét kiváló állapotban. Kiváló védelem, könnyű felszerelhetőség és hosszú élettartam jellemzi ezt a terméket, amely tökéletes választás a mindennapi és extrém motorozáshoz egyaránt.

Cikkszám: 962126
Gyári cikkszám: 213063
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges