MOTION PRO Tömítés Kaparó Eszköz 08-0601

Gyártó:
Cikkszám:
970659
Gyári cikkszám:
08-0601

17200.000017

13543.3071

17 200 Ft

Nettó: 13 543 Ft

MOTION PRO Tömítés Kaparó Eszköz 08-0601

Rendelhető
Rendelhető

MOTION PRO Tömítés Kaparó Eszköz 08-0601 - A Motoros Szerelők Legnagyobb Segítsége

Az MOTION PRO mindig is az élen járt a motoralkatrészek és szerszámok gyártásában, és a MOTION PRO Tömítés Kaparó Eszköz 08-0601 sem kivétel. Ez az eszköz minden motoros szerelő szemében aranyat ér, hiszen mindannyian tudjuk, milyen kritikus a megfelelő tömítések és felületek tisztántartása a motorok hosszú élettartama és megfelelő működése érdekében.

Professzionális Minőség

A MOTION PRO 08-0601 tömítés kaparó eszköz kimagasló minőségű anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Rozsdamentes acél penge pontosan élesítve, hogy könnyedén eltávolíthassa még a legmakacsabb tömítéseket és ragasztómaradványokat is. Az ergonomikus markolat kényelmes és biztos fogást biztosít, így a hosszan tartó munka során sem fárad el a kezed.

Sokoldalú Felhasználás

Ez az eszköz nemcsak a motorkerékpárok szerelése során jön jól, hanem bármilyen belső égésű motorral rendelkező jármű javításakor is. Legyen szó autókról, hajókról, vagy akár kisgépekről, a MOTION PRO tömítés kaparó eszköz mindig készen áll a feladatra. A precíziósan kialakított penge segít a tömítések és a ragasztómaradványok pontos eltávolításában anélkül, hogy sérülne a felület.

Egyszerű Használat

A MOTION PRO tömítés kaparó eszköz rendkívül egyszerűen használható. Csak fogd meg a kényelmes markolatot, és a penge máris készen áll, hogy elkezdhesd vele a munkát. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel dolgozhass, ezáltal csökken a munkaidő és növekszik a hatékonyság. A kompakt méret és a tartós anyaghasználat miatt ez az eszköz könnyen tárolható és szállítható, így bárhol és bármikor használhatod.

Megbízható Márka

A MOTION PRO egy elismert márka a motoros iparban, és termékeik mindig is a megbízhatóságról és a minőségről szóltak. A MOTION PRO Tömítés Kaparó Eszköz 08-0601 sem kivétel, és biztos lehetsz benne, hogy ez az eszköz hosszú időn keresztül hűséges társad lesz a műhelyben.

Technikai Adatok

  • Gyártó: MOTION PRO
  • Termékkód: 08-0601
  • Anyag: Rozsdamentes acél penge, ergonomikus műanyag markolat
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Legyen szó profiról vagy hobbistáról, a MOTION PRO Tömítés Kaparó Eszköz 08-0601 ideális választás minden motoros szerelő számára. Ne hagyd ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, rendeld meg most, és tapasztald meg a MOTION PRO minőséget saját kezedben!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges