MOTION PRO Ringer Villa Szimeringtömítő 48MM 08-0493

Gyártó:
Cikkszám:
979653
Gyári cikkszám:
08-0493

29099.999966

22913.3858

29 100 Ft

Nettó: 22 913 Ft

MOTION PRO Ringer Villa Szimeringtömítő 48MM 08-0493

Rendelhető
Rendelhető

A MOTION PRO Ringer Villa Szimeringtömítő 48MM 08-0493 egy kiváló minőségű motoralkatrész, amely a legszigorúbb ipari szabványok szerint készült. Ez a speciális eszköz elengedhetetlen minden motoros számára, aki szeretné fenntartani a villa optimális teljesítményét és hosszú élettartamát.

A MOTION PRO márkanév a motoros közösségekben jól ismert és népszerű, mivel mindig kiváló minőségű és megbízható termékeket kínál. Ezt a villa szimeringtömítőt kifejezetten úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a 48 mm-es villákhoz, biztosítva ezzel a tökéletes illeszkedést és a hatékony működést.

Főbb jellemzők

  • Pontos illeszkedés: A 48 mm-es villákhoz tervezve, ez a szimeringtömítő tökéletesen illeszkedik, így biztosítva a hatékony és megbízható szimeringtömítést.
  • Kiváló minőség: A MOTION PRO a legmagasabb színvonalú anyagokat használja, hogy biztosítsa a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Könnyű használat: Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a beszerelés gyors és egyszerű, minimalizálva az időt és az energiát, amit a karbantartásra kell fordítani.
  • Professzionális teljesítmény: A termék úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a versenykörülmények közötti használatra is, biztosítva a legjobb teljesítményt minden körülmények között.

Miért válaszd a MOTION PRO Ringer Villa Szimeringtömítőt?

Egy motoros számára a villa állapota rendkívül fontos a vezetési élmény és a biztonság szempontjából. A villa szimeringtömítő fő feladata, hogy megakadályozza az olaj szivárgását és fenntartsa a megfelelő nyomást a villa rendszerében. Amikor a villa szimeringtömítő elhasználódik, az olajszivárgás jelentős problémákhoz vezethet, például csökkent stabilitáshoz és rosszabb irányíthatósághoz.

A MOTION PRO Ringer Villa Szimeringtömítő 48MM 08-0493 biztosítja, hogy a motoros mindig optimális állapotban tartsa a villát. A termék minden elemét gondosan megtervezték és tesztelték, hogy minden helyzetben kiválóan teljesítsen. Akár hegyi utakon, versenypályákon vagy városi közlekedésben használod, bízhatsz benne, hogy ez a szimeringtömítő megállja a helyét.

Ezen kívül, a MOTION PRO nevű termékek hozzásegítenek ahhoz, hogy a motor karbantartása egyszerű és hatékony legyen. A könnyű használat és a tartós kialakítás együttesen garantálják, hogy hosszú távon élvezhesd az előnyeit.

Specifikációk

  • Gyártó: MOTION PRO
  • Modell: Ringer Villa Szimeringtömítő
  • Méret: 48 mm
  • Cikkszám: 08-0493

Összegzésként elmondható, hogy a MOTION PRO Ringer Villa Szimeringtömítő 48MM 08-0493 az egyik legjobb választás, ha a motorod villa rendszerének karbantartásáról van szó. Ne kockáztasd a motorod teljesítményét és biztonságát — válaszd a MOTION PRO megbízható és kiváló minőségű termékeit!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges