MOTION PRO Pro Seal Puller™ SZETT 08-0712

Gyártó:
Cikkszám:
978455
Gyári cikkszám:
08-0712

24199.999987

19055.1181

24 200 Ft

Nettó: 19 055 Ft

MOTION PRO Pro Seal Puller™ SZETT 08-0712

Rendelhető
Rendelhető

MOTION PRO Pro Seal Puller™ SZETT 08-0712

A MOTION PRO Pro Seal Puller™ SZETT 08-0712 egy kivételes minőségű és rendkívül hatékony eszköz, amelyet kifejezetten motorkerékpárok tömítéseinek könnyű eltávolítására terveztek. A MOTION PRO márka híres a motoros közösségben, mint a megbízhatóság és fejlett műszaki megoldások biztosítója.

Fő jellemzők és előnyök:

  • Professzionális felhasználásra tervezve: A MOTION PRO Pro Seal Puller™ SZETT 08-0712 kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik a legmagasabb minőséget és tartósságot keresik eszközeikben. Ideális választás szervizek, műhelyek és olyan egyéni motorosok számára, akik saját kezűleg szeretnék karbantartani motorkerékpárjukat.
  • Kiváló anyagminőség: A szerszám készítése során alkalmazott prémium minőségű acél garantálja a hosszú élettartamot és a különleges tartósságot. Minden egyes alkatrész kiválóan ellenáll a kopásnak és a korróziónak, így egyszerűbbé teszi a napi használatot.
  • Ergonomikus kialakítás: A Seal Puller ergonomikus kialakítása biztosítja a maximális kényelmet és kezelhetőséget, lehetővé téve a tömítések gyors és hatékony eltávolítását anélkül, hogy kárt tennénk a motor egyéb alkatrészeiben.
  • Sokoldalú alkalmazhatóság: A szett különféle méretű és kialakítású szerszámokat tartalmaz, így számos motorkerékpár modellhez használható. Ezáltal egy univerzális eszközt kapunk, amely bármilyen motoros garázs elengedhetetlen készlete.
  • Könnyű használat: A MOTION PRO Pro Seal Puller™ SZETT 08-0712 kialakítása miatt kezdő motorosok számára is könnyen használható, miközben a profi szerelők számára is megfelel a magas szintű követelményeknek.

Hogyan használjuk:

A Seal Puller™ használata rendkívül egyszerű. Először is, válasszuk ki a megfelelő méretű és kialakítású szerszámot a szettből. Helyezzük el a szerszámot a tömítés körül, majd határozott, de óvatos mozdulattal húzzuk ki a tömítést. Az ergonomikus fogantyú ezen a ponton különösen jól jön, hiszen kényelmes fogást biztosít a művelet során.

A MOTION PRO márka garantálja, hogy eszközeink megbízhatóságukkal és hatékonyságukkal kiemelkednek a piacon lévő egyéb termékek közül. Mindezek mellett fontos, hogy a használati útmutatót mindig figyelmesen olvassuk el és tartsuk be a biztonsági előírásokat, hogy elkerüljük a sérüléseket.

Összegzés:

Összefoglalva, a MOTION PRO Pro Seal Puller™ SZETT 08-0712 egy nélkülözhetetlen eszköz minden motoros számára, aki komolyan veszi motorkerékpárjának karbantartását és javítását. Ez a kiváló minőségű, tartós és sokoldalú szerszám minden motoros szerelő garázs alapvető része kell, hogy legyen.

Rendelje meg most webáruházunkból, és biztosítsa, hogy motorkerékpárja mindig a legjobb állapotban legyen!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges