MOOSE RACING Rozsdamentes Acél Küllőkészlet 19" SS 1-22-209-S

Gyártó:
Cikkszám:
977938
Gyári cikkszám:
1-22-209-S

38600.000016

30393.7008

38 600 Ft

Nettó: 30 394 Ft

MOOSE RACING Rozsdamentes Acél Küllőkészlet 19" SS 1-22-209-S

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING Rozsdamentes Acél Küllőkészlet 19" SS 1-22-209-S

A MOOSE RACING Rozsdamentes Acél Küllőkészlet 19" SS 1-22-209-S a legjobb választás azok számára, akik kiemelkedő minőséget és tartósságot keresnek motorkerékpárjaikhoz. Ez a küllőkészlet tökéletes választás mindenféle terep- és motocross motoros számára, akik komoly igénybevételnek teszik ki járművüket.

Ez a készlet speciálisan tervezett, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon szolgálja Önt és motorkerékpárját. A küllők rozsdamentes acélból készülnek, ami nem csupán tartós, de megjelenése is esztétikus marad, még hosszantartó használat után is.

Kiváló Minőség és Tartósság

A MOOSE RACING ismert a kiemelkedő minőségű termékeiről, és ez a küllőkészlet sem kivétel. A rozsdamentes acél felhasználásával biztosítható a maximális tartósság és ellenálló képesség. A küllők felületkezelése révén megőrzik eredeti fényüket és simaságukat, így ellenállnak a korróziónak és más károsító tényezőknek.

Technikai Részletek

  • Küllők átmérője: 19"
  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Termékkód: SS 1-22-209-S
  • Célzott felhasználás: Motocross, Terep
  • Gyártó: MOOSE RACING

A küllőkészlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, beleértve a küllőket és anyákat is, így teljesen felszerelt állapotban érkezik. A telepítés egyszerű és gyors, így rövid idő alatt visszatérhet a versenypályára vagy a terepre.

Professzionális Felhasználásra

A MOOSE RACING termékeit professzionális motorosok számára tervezték, és kiváló teljesítményt nyújtanak minden körülmények között. Akár egy versenyen vagy terepen van, ezek a küllők biztosítják a maximális stabilitást és megbízhatóságot. A küllők precíz kialakítása és kiegyensúlyozottsága hozzájárul a motor optimális teljesítményéhez.

Stílus és Esztétika

Nem csak a teljesítményre, hanem a megjelenésre is figyelünk. A rozsdamentes acél küllők stílusos megjelenést kölcsönöznek motorkerékpárjának, ezzel is növelve a motor összértékét és látványát. A kifinomult dizájn és a kiváló minőségű anyagok használata a termék tartósságát és esztétikáját egyaránt biztosítja.

Rendelje Meg Most

Ne várjon tovább! Szerezze be a MOOSE RACING Rozsdamentes Acél Küllőkészletet 19" SS 1-22-209-S-t webshopunkból, és tapasztalja meg a minőséget és a tartósságot, amit ez a termék kínál. A mi webshopunk kifejezetten a motoralkatrészekre és motoros ruházatra szakosodott, így biztos lehet abban, hogy a legjobb termékeket kínáljuk Önnek.

Vásároljon most, és élvezze a gyors kiszállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges