MOOSE RACING Kipufogó Rugók 57MM 495-5700

Gyártó:
Cikkszám:
980528
Gyári cikkszám:
495-5700

8399.999964

6614.1732

8 400 Ft

Nettó: 6 614 Ft

MOOSE RACING Kipufogó Rugók 57MM 495-5700

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Kipufogó Rugók 57MM 495-5700

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: MOOSE

A MOOSE RACING Kipufogó Rugók 57MM 495-5700 egy kiváló minőségű termék, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ezek a rugók kifejezetten motorkerékpárok kipufogórendszereihez készültek, és optimális teljesítményt nyújtanak minden körülmények között.

Termékjellemzők

  • Hossza: 57 mm
  • Cikkszám: 495-5700
  • Anyag: Magas minőségű acél
  • Felület: Hőkezelt a maximális tartósság érdekében
  • Kialakítás: Speciális rugó kialakítás a tökéletes illeszkedés és csatlakozás érdekében

A MOOSE RACING termékek a motorsport rajongók számára készültek, akiknek fontos a minőség és a megbízhatóság. Ez a kipufogó rugó egy nagyszerű választás bármilyen motoros számára, aki szeretné biztosítani, hogy járműve a legjobb állapotban legyen és a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Alkalmazás

Ezek a rugók kifejezetten alkalmasak különböző típusú motorkerékpárok kipufogórendszereihez. Az egyszerű telepítés és a hosszú élettartam biztosítja, hogy nem kell gyakran cserélni a rugókat, ami hosszú távon költséghatékony megoldást jelent.

Minőség és Teljesítmény

A MOOSE RACING elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő termékeket kínáljon. Ezek a kipufogó rugók alapos tesztelésen estek át, hogy biztosítsák a maximális teljesítményt és tartósságot. Az acél alapanyag és a hőkezelt felület biztosítja, hogy ezek a rugók ellenállnak a nagy terhelésnek és a magas hőmérsékletnek is.

Bízni a MOOSE RACING-ben

A MOOSE RACING nem csak egy márka, hanem egy ígéret is a minőségre és a megbízhatóságra. Amikor MOOSE termékeket választasz, tudod, hogy egy olyan terméket választasz, amelyet a motorsport iránti szenvedély hajtott. Ezek a rugók nemcsak hogy megfelelnek a legmagasabb szabványoknak, hanem túl is teljesítik azokat.

Akár versenypályán, akár hétköznapi közúti használatban van szükséged rájuk, a MOOSE RACING Kipufogó Rugók 57MM 495-5700 mindig megbízható partnerek lesznek a motorod teljesítményének fenntartásában.

Rendelés és Kiszállítás

Webshopunkban egyszerűen és gyorsan megrendelheted a MOOSE RACING Kipufogó Rugókat. A terméket biztonságosan csomagolva küldjük el, hogy sérülésmentesen érkezzen meg hozzád. Ha bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Ne várj tovább, rendeld meg most a MOOSE RACING Kipufogó Rugók 57MM 495-5700 terméket és tapasztald meg a kiváló minőséget és teljesítményt, amit a MOOSE RACING kínál!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges