MOOSE RACING HARD-PARTS FLYWHEEL PULLER SET 10-PIECE 390-7013-M

Gyártó:
Cikkszám:
940583
Gyári cikkszám:
390-7013-M

54499.999966

42913.3858

54 500 Ft

Nettó: 42 913 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS FLYWHEEL PULLER SET 10-PIECE 390-7013-M

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS LENDKERÉK LESZEDŐ KÉSZLET 10-DARABOS 390-7013-M

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: MOOSE

A MOOSE RACING HARD-PARTS LENDKERÉK LESZEDŐ KÉSZLET 10-DARABOS 390-7013-M a motorosok és szerelők számára elengedhetetlen eszköz, akik professzionális és megbízható megoldásokat keresnek a lendkerekek eltávolításához. Ez a készlet 10 különböző méretű és típusú leszedőt tartalmaz, amelyeket speciálisan a különböző motorokhoz terveztek, így rendkívül sokoldalú és praktikus.

A terméket a híres MOOSE gyártja, amely számos évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorsporteszközök terén, és megbízhatóságáról, valamint magas minőségéről ismert. A lendkerék leszedők kiváló minőségű acélból készültek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot még a legnehezebb munkakörülmények között is.

A készlet tartalmaz:

  • 10 darab különböző méretű és típusú lendkerék leszedőt
  • Kényelmes és tartós hordtáskát a könnyebb tárolás és szállítás érdekében
  • Használati útmutatót, amely segítséget nyújt a gyors és egyszerű használathoz

Minden egyes darab gondosan megtervezett és tesztelt, hogy megfeleljen a legmagasabb szabványoknak, és biztosítva legyen a hibamentes működés. A különböző méretek és típusok lehetővé teszik a kompatibilitást a különböző motorokkal, beleértve a szokványos és az extrém motorkerékpárokat is.

A MOOSE RACING HARD-PARTS LENDKERÉK LESZEDŐ KÉSZLET 10-DARABOS 390-7013-M további előnyei:

  • Könnyű használat: Az ergonomikusan kialakított fogantyúk és a precíz megmunkálás biztosítják, hogy minimális erőfeszítéssel dolgozhasson, anélkül, hogy sérülést vagy kárt okozna a motorban.
  • Kiváló ár-érték arány: A készlet minden darabja külön-külön is megvásárolható lenne, de együtt jelentős megtakarítást jelent az egyéni vásárlásokhoz képest.
  • Sokoldalúság: A különböző méretek lehetővé teszik, hogy egyetlen készlettel többféle motoron is dolgozhasson, így nem kell több szerszámot vásárolnia a különböző feladatokhoz.
  • Minőségi garancia: A MOOSE neve önmagában garancia a minőségre és megbízhatóságra, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is szolgálni fog.

Ha motorokkal dolgozik, és szüksége van egy megbízható, sokoldalú és tartós lendkerék leszedő készletre, akkor a MOOSE RACING HARD-PARTS LENDKERÉK LESZEDŐ KÉSZLET 10-DARABOS 390-7013-M a tökéletes választás az Ön számára. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy professzionális eszközt szerezzen be, amely megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a munkáját.

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges