MOOSE RACING Fekete Vinil Gázkábel MSE HONDA 98cm 45-1005

Gyártó:
Cikkszám:
980135
Gyári cikkszám:
45-1005

4899.999979

3858.2677

4 900 Ft

Nettó: 3 858 Ft

MOOSE RACING Fekete Vinil Gázkábel MSE HONDA 98cm 45-1005

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Fekete Vinil Gázkábel MSE HONDA 98cm 45-1005

Üdvözöljük motoralkatrész és ruházati webshopunkban! Bemutatjuk önnek a kiváló minőségű MOOSE RACING Fekete Vinil Gázkábelt, ami tökéletesen illeszkedik a HONDA motorkerékpárokhoz. Ez a 98cm hosszú kábel, azonosítója 45-1005, garantáltan hozzájárul a motorok teljesítményének javításához és a vezetési élmény fokozásához.

A MOOSE RACING márka híres a megbízhatóságáról és a tartósságáról, ezért ezen termékeik is több ezer motoros körében népszerűek. A fekete vinil anyagból készült gázkábel kiemelkedően ellenálló minden időjárási körülménnyel szemben, valamint az extrém motorozási körülmények között is maximális teljesítményt nyújt.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: MOOSE
  • Szín: Fekete
  • Anyag: Vinil
  • Méretek: 98cm hossz
  • Kompatibilitás: HONDA motorkerékpárokhoz
  • Termékazonosító: 45-1005

A gázkábelt úgy tervezték, hogy az hosszú élettartamot biztosítson, valamint csökkentse a karbantartási igényt. A vinil borítás rendkívül erős és kopásálló, ami megakadályozza a kábel sérülését menet közben. Ezen tulajdonságok kombinációja teszi ezt a gázkábelt a legjobb választássá a motorkerékpárosok számára, akik a legjobb minőséget keresik.

Az egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy a motorosok gyorsan és könnyedén cserélhessék ki a régi, elhasznált gázkábelt. A megfelelő gázkar műkődése és a pontos irányíthatóság érdekében fontos, hogy a gázkábel minden esetben jó állapotban legyen. Ezt a terméket úgy fejlesztették ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a Honda modellekhez, így nem kell kompromisszumokat kötni a kompatibilitás területén.

Amellett, hogy kiváló minőségű anyagokat használnak, a MOOSE RACING termékek tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak a motorosok biztonságára is. Minden termék megfelel a legmagasabb iparági szabványoknak, így Ön biztos lehet benne, hogy a legjobb alkatrészeket választja motorkerékpárjához.

Miért válassza a webshopunkat?

Webshopunk nemcsak széles választékot kínál magas minőségű motoralkatrészekből és tartozékokból, hanem kiváló ügyfélszolgálatot is biztosít. Szakértő csapatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen megtalálni a legjobb termékeket az Ön igényeinek megfelelően. Emellett gyors és megbízható szállítást biztosítunk, hogy minél hamarabb élvezhesse új alkatrészét.

Rendelje meg most a MOOSE RACING Fekete Vinil Gázkábelt, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és teljesítményt, amit ez a termék nyújt. Látogasson el webshopunkba, és fedezze fel a további motoralkatrészeinket és tartozékainkat is!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges