JT SPROCKETS JTF824.13SC ELSŐ ÖNTISZTÍTÓ FOGASKERÉK 13 FOGGAL, 520 LÁNCOSZTÁLY, TERMÉSZETES KRÓM-MOLIBDÉN ACÉL ÖTVÖZET, JTF824.13SC

Gyártó:
Cikkszám:
962120
Gyári cikkszám:
JTF824.13SC

7100.000024

5590.5512

7 100 Ft

Nettó: 5 591 Ft

JT SPROCKETS JTF824.13SC ELSŐ ÖNTISZTÍTÓ FOGASKERÉK 13 FOGGAL, 520 LÁNCOSZTÁLY, TERMÉSZETES KRÓM-MOLIBDÉN ACÉL ÖTVÖZET, JTF824.13SC

Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS JTF824.13SC ELSŐ ÖNTISZTÍTÓ FOGASKERÉK 13 FOGGAL, 520 LÁNCOSZTÁLY, TERMÉSZETES KRÓM-MOLIBDÉN ACÉL ÖTVÖZET

A JT SPROCKETS JTF824.13SC széria a legjobb választás, ha motorod számára kivételes teljesítményt és hosszú élettartamot keresel. Ez az előrehaladott technológiával készült első fogaskerék magában hordozza a JT Sprockets nevét fémjelző minőséget és precíz tervezést.

Főbb jellemzők:

  • Öntisztító kialakítás: A fogaskerék rendkívül hatékonyan eltávolítja a láncszemek közé beépült szennyeződéseket, ezzel csökkentve a kopást és növelve az alkatrész élettartamát.
  • 13 fog: A 13 fogas kialakítás optimális egyensúlyt biztosít a motor teljesítménye és a kopásminimalizálás között.
  • 520 láncosztály: Ideális választás enduro és motocross alkalmazásokhoz, ahol a tartósság és a teljesítmény különösen fontosak.
  • Természetes króm-molibdén acél ötvözet: A fogaskerék anyaga kiváló szívósságot és kopásállóságot biztosít, megszokott motorozási feltételek között is.

Részletes leírás:

Ez az első fogaskerék számos teszten keresztül bizonyította kimagasló tartósságát és megbízhatóságát. A króm-molibdén acél ötvözet, amelyből készült, a motorok világában jól ismert anyag, köszönhetően kiváló mechanikai tulajdonságainak. A természetes bevonat nemcsak esztétikus, de a korrózióval és az időjárás viszontagságaival szemben is kiválóan védi az alkatrészt.

A JT SPROCKETS JTF824.13SC nem csupán egy fogaskerék. Kifinomult mérnöki tervezése révén képes minimalizálni a lánc kopását, valamint hozzájárulni a motor teljesítmény-optimalizálásához. Mindez egyetlen termékben, amelynek beszerelése egyszerű, és hosszú távon megbízható társad lesz a legkülönbözőbb terepviszonyok között is.

Legyen szó enduro vagy motocross versenyzésről, vagy egyszerűen csak hobbi motorozásról, ez a fogaskerék könnyedén veszi majd az akadályokat. Az öntisztító kialakítás révén a szennyeződések nem gyűlnek fel a fogaskeréken, így nem szükséges a gyakori karbantartás sem, ami növeli a motorozásra fordított idő arányát.

A JT Sprockets világszerte elismert név, a JTF824.13SC modell pedig tökéletes példája annak, hogy miért. Minden egyes alkatrészük a legmagasabb szabványok szerint készül, így biztos lehetsz benne, hogy egy JT Sprockets termék választása az élvonalbeli minőséget jelenti.

Összefoglalva:
A JT SPROCKETS JTF824.13SC első öntisztító fogaskerék nem csak teljesítményében, de tartósságában is kimagasló. Ideális mindennapos használatra és versenyekre egyaránt, köszönhetően a 13 fogas kialakításnak és a 520 láncosztály tökéletes egyensúlyának.

Állapot Új
Fogszám 13
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges