JT SPROCKETS Acél Hátsó Fogaslánckerék 47T 520 JTR9.47

Gyártó:
Cikkszám:
978457
Gyári cikkszám:
JTR9.47

13200.000016

10393.7008

13 200 Ft

Nettó: 10 394 Ft

JT SPROCKETS Acél Hátsó Fogaslánckerék 47T 520 JTR9.47

Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS Acél Hátsó Fogaslánckerék 47T 520 JTR9.47

A JT SPROCKETS által gyártott Acél Hátsó Fogaslánckerék 47T 520 JTR9.47 egy kiváló minőségű motoralkatrész, amelyet azoknak a motorkerékpár-rajongóknak szánnak, akik kompromisszumok nélküli teljesítményre és hosszú élettartamra vágynak. Ez a hátsó fogaslánckerék tökéletes választás bármilyen típusú motorhoz, amely kompatibilis az 520-as láncméretekkel.

Minőség és Tartósság

A JT SPROCKETS áll az ipari szabványok élvonalában, és híres arról, hogy minden egyes termékét a legmagasabb minőségi előírások szerint gyártja. A 47 fogú acél hátsó fogaslánckerék különleges hőkezeléssel készül, amely kiválóan ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. Az acél felépítés jelentős előnyt biztosít a hagyományos alumínium vagy műanyag fogaslánderekhez képest, mivel képes ellenállni a nagy terheléseknek és sokkal hosszabb élettartamot biztosít.

Specifikációk és Kompatibilitás

Ez a modell 47 foggal rendelkezik, ami optimális teljesítményt és gyorsulást biztosít a motorkerékpár számára. A 520-as láncméret univerzálisnak tekinthető, így széles körben alkalmazható különböző motorkerékpárokhoz. A precíziós gyártási eljárások biztosítják, hogy a lánckerék tökéletesen illeszkedjen a meghajtóműhöz, csökkentve a zajt és növelve az általános hatékonyságot.

Könnyű Telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű, akár önállóan is megoldható alapvető szerszámok segítségével. Minden JT SPROCKETS lánckerék részletes használati útmutatóval érkezik, amely lépésről lépésre segíti a felhasználót a telepítési folyamat során. A pontos illeszkedések és a gyártási precizitás révén a telepítés zökkenőmentesen megy végbe, minimalizálva a karbantartási időt és költségeket.

Az Ideális Választás

Ha szeretnél megbízható, tartós és magas teljesítményű alkatrészt a motorkerékpárodhoz, a JT SPROCKETS Acél Hátsó Fogaslánckerék 47T 520 JTR9.47 tökéletes választás. Kiválóan alkalmas versenyzéshez és mindennapi használathoz egyaránt, biztosítva, hogy minden út stabil és kiszámítható legyen.

Ne köss kompromisszumot a minőség terén; válaszd a JT SPROCKETS termékeket, és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges