FMF Turbinecore 2 Silencer S/A KTM250-300 025027

Gyártó:
Cikkszám:
980427
Gyári cikkszám:
025027

113600.000003

89448.8189

113 600 Ft

Nettó: 89 449 Ft

FMF Turbinecore 2 Silencer S/A KTM250-300 025027

Rendelhető
Rendelhető

A FMF Turbinecore 2 Silencer S/A KTM250-300 025027 egy kivételes választás minden motorkerékpár-rajongó számára, aki a teljesítményt és a megbízhatóságot helyezi előtérbe. Ez a termék különleges kialakításával és minőségével kiemelkedik a piacon található egyéb kipufogó rendszerek közül, különösen a KTM250-300 modellek esetében.

FMF egy jól ismert és megbízható márka a motorkerékpár alkatrészek világában. Több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kipufogórendszerek gyártásában, és hírnevüket a kimagasló minőség és teljesítmény révén nyerték el.

Termék Tulajdonságai és Előnyei

  • Könnyű Súly: Az alumínium és rozsdamentes acél felhasználásával a FMF Turbinecore 2 Silencer S/A nem csak tartós, hanem könnyű is. Ez a könnyebb súly javítja a motor kezelhetőségét, és hozzájárul a jobb teljesítményhez.
  • Kifinomult Hangzás: Az FMF Turbinecore 2 különlegessége az a hangzás, amelyet a motorjának ad. A csendes, de erőteljes hangszín segít abban, hogy hosszabb ideig vezethet anélkül, hogy fárasztó lenne a zajszint.
  • Hosszantartó Teljesítmény: Az alumínium és rozsdamentes acél ötvözete hosszú életet és állóképességet biztosít, így a befektetése hosszú távon megtérül.
  • Könnyű Telepítés: A kipufogórendszer tervezése egyszerű telepítési folyamatot biztosít, így akár otthon is könnyedén felszerelheti.
  • Környezetbarát: A beépített katalizátor rendszer segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, ezzel hozzájárulva a környezetvédelemhez.

Alkalmazhatóság

Ez a kipufogó rendszer kifejezetten a KTM250-300 modellekhez lett tervezve. A pontos mérési és illeszkedési paraméterek garantálják a tökéletes kompatibilitást és optimális teljesítményt.

Gyakori Kérdések

Milyen garancia van a termékre?

A FMF által biztosított egy éves garancia minden gyártási hibára és anyaghibára vonatkozik. A vásárlástól számított egy éven belül nyújtott hibás termékek esetén a csere vagy a javítás biztosított.

Milyen karbantartást igényel a kipufogórendszer?

A rendszeres ellenőrzés és tisztítás biztosítja a hosszú élettartamot. Ajánlott évente legalább egyszer tisztítani és ellenőrizni a rendszer állapotát, különösen, ha kemény terepen használták a motort.

Rendelési Információk

A FMF Turbinecore 2 Silencer S/A KTM250-300 025027 rendelése egyszerű webshopunkból. Házhozszállítás és fizetési módok széles választéka áll rendelkezésre, hogy a vásárlás a lehető legkényelmesebb legyen.

Ne habozzon, és tegye kosárba most ezt a prémium minőségű kipufogórendszert, hogy motorja a legjobb teljesítményt nyújtsa!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges