FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038

Gyártó:
Cikkszám:
980520
Gyári cikkszám:
040038

159100.000062

125275.5906

159 100 Ft

Nettó: 125 276 Ft

FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038

Rendelhető
Rendelhető

FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038

Üdvözöljük motoralkatrészeinket és motoros kiegészítőinket forgalmazó webshopunkban! Büszkén mutatjuk be az egyik legnépszerűbb termékünket, az FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038-at. Ez a termék kifejezetten a motorkerékpár-tulajdonosok számára készült, akik maximális teljesítményt és megbízhatóságot keresnek.

Miért válassza az FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038-at?

Az FMF POWERBOMB kiváló minőségű kipufogórendszer, amelyet kifejezetten a Kawasaki KLX és Suzuki DRZ 400 modellekhez terveztek. Az FMF, a motorkerékpárok világában jól ismert és elismert gyártó, garantálja a minőséget és a teljesítményt. Az FMF POWERBOMB minden olyan igényt kielégít, amelyet egy tapasztalt motoros elvár egy prémium kategóriás kipufogórendszertől.

Erőteljes és hatékony teljesítmény

Az FMF POWERBOMB egyedülálló tervezése lehetővé teszi a motor energiatermelésének optimalizálását. A kipufogórendszer fő célja a teljesítmény növelése és a nyomaték javítása, így motorod hatékonyabbá válik minden körülmények között. A speciális PowerBomb kialakítás csökkenti a visszaváltási veszteséget, és növeli a motor teljesítményét, különösen versenykörülmények között.

Tartósság és minőség

Az FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038 kifogástalan minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Rozsdamentes acélból készült, ellenáll a legkeményebb körülményeknek is, és ellenáll a korróziónak. Ez a kipufogórendszer könnyen karbantartható és telepíthető, mivel a tervezés során figyelembe vették a motorkerékpár-tulajdonosok igényeit.

Stílusos megjelenés

Nemcsak a teljesítmény, hanem a megjelenés tekintetében is kiváló választás az FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038. A rozsdamentes acél és a kiváló minőségű kidolgozás elegáns és sportos megjelenést biztosít, amely minden motorkerékpár tulajdonosának tetszeni fog. Ez a kipufogórendszer tökéletes kiegészítője a motorkerékpárodnak, amely stílust és egyediséget kölcsönöz neki.

Könnyű telepítés

Az FMF POWERBOMB telepítése rendkívül egyszerű. A csomag tartalmazza a szükséges szerelési útmutatót és a kiegészítő alkatrészeket, így gyorsan és könnyen telepítheti a kipufogórendszert anélkül, hogy szakértői ismeretekkel kellene rendelkeznie. A szakszerűen kidolgozott rögzítők pontos illeszkedést biztosítanak, így a telepítés és a használat során nem lesz semmilyen probléma.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki az alkalmat, hogy beszerezze az FMF POWERBOMB KLX/DRZ400 040038 kipufogórendszert! Látogasson el webshopunkba, ahol széles választékban találhat motoralkatrészeket és motoros kiegészítőket. Tegye meg az első lépést a maximális teljesítmény és a stílusosan egyedi megjelenés felé. Rendelje meg most és élvezze az FMF POWERBOMB nyújtotta előnyöket!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges