FACTORY EFFEX Premium Suzuki Mini Handlebar Pad 23-66412

Gyártó:
Cikkszám:
965190
Gyári cikkszám:
23-66412

9700.000031

7637.7953

9 700 Ft

Nettó: 7 638 Ft

FACTORY EFFEX Premium Suzuki Mini Handlebar Pad 23-66412

Érdeklődjön
Rendelhető

FACTORY EFFEX Premium Suzuki Mini Handlebar Pad 23-66412: Az Ideális Védelmi Megoldás Motorkerékpárod Kormánya Számára

Ismerd meg a FACTORY EFFEX Premium Suzuki Mini Handlebar Pad 23-66412-t, amely a magas minőségű motoralkatrészek piacának egyik kiemelkedő terméke. Ez a kormányvédő párna kifejezetten Suzuki motorokhoz lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a kisebb méretű kormányokhoz. Azon túl, hogy rendkívül esztétikus, maximális védelmet nyújt a motoros számára, csökkentve az ütés és sérülés esélyét.

A kormányvédő párna fő jellemzői:

  • Magas minőségű anyaghasználat: Ez a kormányvédő párna tartós és strapabíró anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak még a legextrémebb motorozási körülmények között is.
  • Könnyen felszerelhető: A FACTORY EFFEX Premium Suzuki Mini Handlebar Pad 23-66412 felszerelése nagyon egyszerű, és nem igényel különleges eszközöket vagy szakértelmet.
  • Optimális védelem: A vastag és puha párnázásnak köszönhetően hatékonyan csökkenti az ütések erejét, így megóvja a motoros kezeit és karjait.
  • Stílusos dizájn: A párna modern és sportos megjelenése nemcsak funkcionalitásában erős, hanem hozzájárul a motor egyedi stílusához is.
  • Egyedi kialakítás: Kifejezetten Suzuki motorokhoz tervezve, így tökéletesen illeszkedik a motorod kormányához.

A motorozás biztonsága mindig az első, és egy megfelelő kormányvédő párna jelentősen hozzájárulhat ehhez. A FACTORY EFFEX Premium Suzuki Mini Handlebar Pad 23-66412 nemcsak a biztonságot növeli, hanem a motorod megjelenését is feldobja.

Néhány további előnye ennek a kormányvédő párnának:

  • Rugalmas és tartós külső borítás: A borítás anyaga rugalmas és ellenálló, így a hosszú távú használat során is megőrzi eredeti megjelenését és védelmi funkcióját.
  • Speciális belső párnázat: A belső párnázat anyaga kiválóan csillapítja az ütéseket és rezgéseket, ezáltal növelve a motorozás komfortját.
  • Egyszerű karbantartás: Az anyagok könnyen tisztíthatóak, így a párna karbantartása és tisztán tartása nem jelent különösebb problémát.

Összefoglalva, ha egy olyan kormányvédő párnát keresel, amely maximális védelmet és kényelmet nyújt, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz motorodnak, akkor a FACTORY EFFEX Premium Suzuki Mini Handlebar Pad 23-66412 a tökéletes választás számodra. Látogass el webshopunkba, hogy megszerezhesd ezt a kiváló minőségű terméket, és élvezd a biztonságosabb és kényelmesebb motorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges