EMGO Acél Összecsukható Sebességváltó Kar YAMAHA 83-88074

Gyártó:
Cikkszám:
977201
Gyári cikkszám:
83-88074

5500.000049

4330.7087

5 500 Ft

Nettó: 4 331 Ft

EMGO Acél Összecsukható Sebességváltó Kar YAMAHA 83-88074

Rendelhető
Rendelhető

EMGO Acél Összecsukható Sebességváltó Kar YAMAHA 83-88074

Ha a motorozás szíve dobog a lábad alatt, és minden egyes sebességváltás egy élmény, akkor a EMGO Acél Összecsukható Sebességváltó Kar YAMAHA 83-88074 a tökéletes választás számodra. Az EMGO márka régóta híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről, így ez a sebességváltó kar sem kivétel.

A termék részletes leírása:

  • Anyag: Az EMGO sebességváltó kar kiváló minőségű acélból készült, amely rendkívül erős és tartós. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt minden körülmények között.
  • Összecsukható kialakítás: Az összecsukható funkció nagy előnyt jelent, különösen terepmotorozás közben, ahol a karbantartás egyszerűsítésére és a sérülések elkerülésére törekszünk.
  • Könnyű telepítés: A termék egyszerűen telepíthető, kompatibilitása garantált az összes Yamaha modellhez, amelyek a leírásnak megfelelően készültek.
  • Stílus és dizájn: A modern és funkcionális dizájn egyaránt szem előtt tartja a külső megjelenést és a praktikus használatot.

Előnyök és felhasználási módok:

Az EMGO Acél Összecsukható Sebességváltó Kar nemcsak erős és megbízható, hanem rendkívül praktikus is. Felhasználási lehetőségei szinte korlátlanok, legyen szó hosszú túrákról, hétvégi kalandtúrákról, vagy akár versenyzésről. Az összecsukható mechanizmusnak köszönhetően minimalizálhatod a sérülések esélyét, ha véletlenül érintenéd a földet motorkerékpároddal, ez még jobban növeli a termék élettartamát.

Miért válaszd az EMGO sebességváltó kart?

Az EMGO márka mögött több mint 50 évnyi tapasztalat és szakértelem áll a motorkerékpár-alkatrészek gyártásában. Az EMGO termékekben bízhatsz, mert mindegyikük szigorú minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, így maximális megbízhatóságot és tartósságot biztosítanak számodra.

Ha a motorozás számodra nem csak hobby, hanem életstílus, akkor nem érdemes kompromisszumot kötni az alkatrészek minőségét illetően. Az EMGO Acél Összecsukható Sebességváltó Kar YAMAHA 83-88074 kiváló választás mindazok számára, akik nem szeretnének a minőség és a funkcionalitás között választani.

Rendeld meg most, és javítsd fel motorkerékpárod teljesítményét és megbízhatóságát az EMGO termékekkel!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges