DAYTONA USB Töltő Port SLIM-MOUNT USB 2PORT TYPE-A 12V 89372

Gyártó:
Cikkszám:
983272
Gyári cikkszám:
89372

28199.999988

22204.7244

28 200 Ft

Nettó: 22 205 Ft

DAYTONA USB Töltő Port SLIM-MOUNT USB 2PORT TYPE-A 12V 89372

Rendelhető
Rendelhető

DAYTONA USB Töltő Port SLIM-MOUNT USB 2PORT TYPE-A 12V 89372

Üdvözöljük webshopunkban, ahol kiváló minőségű motoralkatrészeket és ruházatot kínálunk! Bemutatjuk a DAYTONA USB Töltő Port SLIM-MOUNT USB 2PORT TYPE-A 12V 89372 terméket, amely tökéletes megoldást nyújt a motorosok számára, akik útközben szeretnék tölteni elektronikus eszközeiket.

Ez a dupla portos USB töltő a DAYTONA jól ismert és megbízható márkája, amely mindig is az innováció és a magas minőség mellett tette le a voksát. Ezzel a készülékkel egyszerre két USB eszközt tölthet fel, ami különösen hasznos lehet hosszabb motoros túrák során. Akár okostelefonokat, GPS eszközöket, kamerákat vagy más USB kompatibilis készülékeket szeretne tölteni, ez a töltő megbízható megoldást kínál.

Termékjellemzők:

  • Dupla USB port: Két Type-A porttal rendelkezik, amelyek segítségével két eszközt tölthet egyszerre.
  • 12V bemenet: Könnyen csatlakoztatható a motorok szabványos 12V-os elektromos rendszeréhez.
  • SLIM-MOUNT design: Kompakt és elegáns kivitel, amely kevés helyet foglal a motoron.
  • Vízálló kivitel: A robusztus kialakítás biztosítja a védelmet az időjárás viszontagságaival szemben.
  • Átmeneti védelem: Beépített védelmi mechanizmusok a túlterhelés és a rövidzárlat ellen.

A SLIM-MOUNT design különösen előnyös, mivel a töltő diszkréten és stabilan rögzíthető a motorra. Ez a korszerű kialakítás nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, mivel csökkenti a szél- és vízellenállást. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a motor különböző részein rögzíthető legyen, a kormánytól kezdve a műszerfal alatti területeken át.

Vásárlói előnyök:

  • Biztonságos töltési lehetőség: A beépített védelmi mechanizmusok gondoskodnak arról, hogy készülékei biztonságban legyenek a töltés során.
  • Kiváló kompatibilitás: Széles körben kompatibilis a legtöbb USB eszközzel, ami azt jelenti, hogy minimálisra csökkentheti a különböző töltők és kábelek szükségességét.
  • Hosszú élettartam: A DAYTONA termékek híresek a tartósságukról és megbízhatóságukról, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át szolgálni foga.

Webshopunkban elsősorban motoralkatrészeket és motoros ruházatot kínálunk, így garantált, hogy nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalál. A DAYTONA USB Töltő Port SLIM-MOUNT USB 2PORT TYPE-A 12V 89372 termékünk is ebbe a szellemiségbe illeszkedik, hiszen az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja.

Ne habozzon rendelje meg most, és élvezze a motorozás során a folyamatosan rendelkezésre álló töltési lehetőséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges