DAYCO PRODUCTS,LLC Nagy Teljesítményű HPX Meghajtó Szíj QUAD HPX2217

Gyártó:
Cikkszám:
993265
Gyári cikkszám:
HPX2217

24700.000003

19448.8189

24 700 Ft

Nettó: 19 449 Ft

DAYCO PRODUCTS,LLC Nagy Teljesítményű HPX Meghajtó Szíj QUAD HPX2217

Rendelhető
Rendelhető

DAYCO PRODUCTS,LLC Nagy Teljesítményű HPX Meghajtó Szíj QUAD HPX2217

Üdvözöljük motoralkatrész webshopunkban! A DAYCO PRODUCTS,LLC által gyártott Nagy Teljesítményű HPX Meghajtó Szíj QUAD HPX2217 egy kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten ATV-k és QUAD-ok számára fejlesztettek ki. Azok számára, akik komolyan veszik autósportjukat, vagy csupán megbízható és tartós teljesítményre vágynak, ez a meghajtószíj ideális megoldást jelenthet.

Széleskörű Alkalmazás

Ez a meghajtószíj kifejezetten ATV-khez és QUAD-okhoz készült, így azok számára különösen fontos, akik ezekkel a járművekkel dolgoznak vagy versenyeznek. A DAYCO meghajtószíjak világszerte elismertek a kiváló teljesítményük és tartósságuk miatt.

Kiváló Minőség

A DAYCO HPX meghajtószíjak fejlesztése során nagy figyelmet fordítottak a minőségi alapanyagok használatára és a korszerű gyártási technológiák alkalmazására. Az eredmény egy olyan termék, amely hosszú élettartamot és megbízható működést garantál az extrém körülmények között is.

Főbb Jellemzők

  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít.
  • Teljesítmény: A nagy teljesítményű HPX meghajtószíjak kimagasló hatékonyságot és megbízhatóságot nyújtanak még a legnehezebb körülmények között is.
  • Alkalmazhatóság: Széleskörűen használható különböző típusú ATV-k és QUAD-ok esetében.
  • Könnyű telepítés: A szíj könnyedén felszerelhető anélkül, hogy szakértő segítségére lenne szükség.

Ideális Választás

Ez a meghajtószíj ideális választás minden ATV és QUAD tulajdonos számára, akik nem elégednek meg a középszerű teljesítménnyel. A DAYCO HPX2217 meghajtószíj minden igényt kielégít, legyen szó hobbi vagy professzionális felhasználásról.

Ne habozzon tovább, válassza a DAYCO PRODUCTS,LLC Nagy Teljesítményű HPX Meghajtó Szíj QUAD HPX2217-et, és tapasztalja meg a különbséget saját motorján!

Csatlakozzon Hozzánk

Ha további kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal. Széles kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb motoralkatrészeket és motoros kiegészítőket.

Megjegyzés: A DAYCO PRODUCTS,LLC meghajtószíjak ISO minősítéssel rendelkeznek, amely biztosítja az állandó és magas minőségi szinteket.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges