CYCRA Probend™ Plastic Replacement Handshields 1CYC-1015-32

Gyártó:
Cikkszám:
982990
Gyári cikkszám:
1CYC-1015-32

10400.000028

8188.9764

10 400 Ft

Nettó: 8 189 Ft

CYCRA Probend™ Plastic Replacement Handshields 1CYC-1015-32

Rendelhető
Rendelhető

CYCRA Probend™ Plastic Replacement Handshields 1CYC-1015-32 - A Motoralkatrészek Cymera Kategóriájából.

Fedezze fel a kényelem és védelmi megoldások felső szintjét a CYCRA Probend™ műanyag csere kézvédőivel. Ezek a kézvédők kifejezetten a terepmotorosok és off-road motorosok számára készültek, akik a kompromisszumok nélküli teljesítményre és megbízhatóságra vágynak. Akár motocross, enduro, vagy trail motoros vagy, ezek a kézvédők gondoskodnak arról, hogy kezeid mindig a lehető legjobb védelmet kapják.

A CYCRA Probend™ kézvédők a legkorszerűbb technológiával és anyagokkal készülnek, hogy biztosítsák a tartósságot és a könnyű súlyt. A CYCRA a motoralkatrész iparág vezető gyártója, és termékeik kiemelkednek az innováció és minőség terén. Ezek a kézvédők könnyen felszerelhetők és cserélhetők, így bármilyen helyzetben gyorsan reagálhatsz. Az 1CYC-1015-32 modell részletesen kidolgozott kialakítással és precizitással kínál tökéletes illeszkedést és védelmet.

Jellemzők:

  • Anyag: Magas minőségű műanyag, mely ellenáll az ütéseknek és kopásnak.
  • Könnyű súly: Az alumínium merevítés növeli a tartósságot anélkül, hogy növelné a súlyt.
  • Felhasználóbarát tervezés: Könnyen felszerelhető és cserélhető, ami lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást bármilyen motor típushoz.
  • Esztétikus kivitel: A modern és stílusos design nemcsak funkcionalitást, hanem esztétikai értéket is ad motorodnak.

A CYCRA Probend™ kézvédők kialakítása a valós motorosok igényeihez igazodik, így biztos lehet benne, hogy maximális védelmet és funkcionalitást nyújtanak. Ezek a kézvédők ideálisak azok számára, akik komolyan veszik a motorozás élményét és biztonságát.

Vásárlói vélemények és tesztek alapján a CYCRA Probend™ kézvédők kiemelkedően teljesítettek különböző körülmények között, beleértve a durva terepet és a gyors tempójú versenyeket is. A tartós anyagokból készült kialakítás és az ergonómiai tervezés révén ezek a kézvédők kiváló befektetés bármilyen célú motorozáshoz.

Ne hagyja ki a lehetőséget, és próbálja ki a CYCRA Probend™ műanyag csere kézvédőket, hogy megtapasztalhassa a különbséget, amit egy prémium minőségű motoralkatrész nyújt. Keresse a terméket a Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX kategóriában és emelje motorozási élményét a következő szintre!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges