BS BATTERY SLA Gyárilag Aktivált AGM Karbantartásmentes Akkumulátor BS BTX9 SLA 300674

Gyártó:
Cikkszám:
980759
Gyári cikkszám:
300674

24800.000057

19527.5591

24 800 Ft

Nettó: 19 528 Ft

BS BATTERY SLA Gyárilag Aktivált AGM Karbantartásmentes Akkumulátor BS BTX9 SLA 300674

Rendelhető
Rendelhető

BS BATTERY SLA Gyárilag Aktivált AGM Karbantartásmentes Akkumulátor BS BTX9 SLA 300674

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motociklinek szeretőinek legjobb minőségű alkatrészeket és felszereléseket kínálunk. Ismerje meg a BS BATTERY SLA Gyárilag Aktivált AGM Karbantartásmentes Akkumulátor BS BTX9 SLA 300674 terméket, amelyet kifejezetten motocikli rajongóknak fejlesztettek ki, akik megbízhatóságot és teljesítményt keresnek.

Termékleírás

A BS BATTERY SLA sorozatának részeként ez az akkumulátor előre feltöltött és gyárilag aktivált, ami azt jelenti, hogy készen áll az azonnali használatra, nincs szükség hosszadalmas telepítési eljárásokra vagy karbantartásra. Az AGM (Absorbent Glass Mat) technológia révén az akkumulátor maximális teljesítményt nyújt minden helyzetben.

Főbb jellemzők

  • Gyárilag aktivált: Az akkumulátor gyárilag töltött és zárt, így azonnal használható.
  • AGM technológia: Az Absorbent Glass Mat technológia biztosítja a kiváló indítóáramot és a hosszú élettartamot.
  • Karbantartásmentes: Nincs szükség rendszeres folyadék utántöltésre, ami megkönnyíti a használatot.
  • Kiváló teljesítmény: Kiváló működés extrém hőmérsékleti körülmények között is.
  • Biztonságos és környezetbarát: A zárt rendszer megakadályozza a szivárgást és biztonságos használatot biztosít.

Műszaki adatok

JellemzőAdat
Feszültség12V
Kapacitás8Ah
Indítóáram (CCA)135A
Méretek (LxWxH)150mm x 87mm x 105mm
Súly3.3 kg

Alkalmazási területek

Ez az akkumulátor ideális választás különféle motorkerékpárokhoz, robogókhoz, ATV-khez és egyéb kétkerekű járművekhez. A BS BATTERY minden helyzetben megbízható indítást biztosít, függetlenül attól, milyen extrém körülmények között használják.

Miért válassza a BS BATTERY-t?

A BS BATTERY a nemzetközileg elismert márka, amely kiváló minőségű akkumulátorokat kínál minden motorkerékpárfajtához. Az AGM technológia és a karbantartásmentes kivitel egyaránt növeli a termék élettartamát és megbízhatóságát. A BS BATTERY akkumulátorok gondosan tervezettek és teszteltek, hogy megfeleljenek a legmagasabb ipari szabványoknak, és kiváló teljesítményt nyújtsanak még a legszélsőségesebb körülmények között is.

Hogyan vásárolhat?

Rendelje meg a BS BATTERY SLA Gyárilag Aktivált AGM Karbantartásmentes Akkumulátor BS BTX9 SLA 300674 terméket most, és tapasztalja meg a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot saját motorkerékpárján. Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése lenne, szakértőink örömmel segítenek Önnek.

Itt, a motoralkatrész webshopunkban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb termékeket kínáljuk Önnek versenyképes áron. Böngésszen kínálatunkban további motoralkatrészekért és kiegészítőkért, hogy teljes mértékben kiélvezhesse motorozási élményét.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges