BLACKBIRD Pyramid Seat Cover 1B08G

Gyártó:
Cikkszám:
981662
Gyári cikkszám:
1B08G

20899.999983

16456.6929

20 900 Ft

Nettó: 16 457 Ft

BLACKBIRD Pyramid Seat Cover 1B08G

  • Fekete
  • Kék
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

BLACKBIRD Pyramid Seat Cover 1B08G egy kiváló minőségű ülésvédő, amely kifejezetten a motocrossok és enduro motorok igényeihez lett tervezve. Ez a termék a BLACKBIRD gyártó szakértelmének legkifinomultabb példája, amely biztosítja a maximális tartósságot és kényelmet minden motorkerékpáros számára.

Az 1B08G modell különleges jellemzője, hogy egyedi piramis struktúrájú felületet kínál, amely kivételes tapadást biztosít, még a legmostohább körülmények között is. Ez a felület segít megakadályozni a csúszást kanyarokban vagy bukkanók esetén, így növelve a motoros biztonságát és irányíthatóságát. Különösen igaz ez a versenykörnyezetben, ahol minden apró előny számít.

Ennek a seat covernek az erősségei közé tartozik még a hosszú élettartam, amelyet a kiváló minőségű anyagok biztosítanak. A BLACKBIRD termékek híresek hosszú élettartamukról és ellenállóképességükről, és az 1B08G sem kivétel. Az anyag tartós, UV-stabil és kopásálló, így megvédi az ülést a mindennapi használat során fellépő kopástól és elszíneződéstől.

A termék telepítése egyszerű és gyors, ami lehetővé teszi, hogy a motoros szinte azonnal élvezhesse a fekete piramis struktúrájú ülésvédő előnyeit. A pontosan illeszkedő dizájn garantálja, hogy a seat cover szorosan és biztonságosan marad a helyén, anélkül, hogy összezsugorodna vagy elcsúszna az idő múlásával.

Ezen túlmenően, az 1B08G kiváló választás minden motoros számára, akik szeretnének egy kis stílust vinni motorjuk megjelenésébe. A letisztult és modern design kombinálva a funkcionalitással tökéletes választássá teszi ezt az ülésvédőt mind az amatőr, mind a profi motorosok számára.

A BLACKBIRD Pyramid Seat Cover 1B08G nemcsak tartósságot és biztonságot kínál, hanem a motoros kényelmét is növeli hosszabb utazások során. Az ergonomikus kialakítás segít csökkenteni a fáradtságot, és lehetővé teszi, hogy a motoros hosszabb ideig tartó utazások alatt is élvezze a kényelmet.

Végül, de nem utolsó sorban, a BLACKBIRD márka biztosítja, hogy minden egyes termékük szigorú minőségellenőrzési eljárásokon menjen át. Ez garantálja, hogy Ön egy valóban megbízható és strapabíró terméket kap, amely hosszú évekig szolgálja majd Önt és motorját.

Összefoglalva, a BLACKBIRD Pyramid Seat Cover 1B08G kiváló választás mindazon motorosok számára, akik a legjobbat keresik mind teljesítmény, mind esztétika tekintetében. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy Ön is megtapasztalhassa ezt a prémium minőségű motoralkatrészt saját motorján!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges