BIHR Home Track Front Wheel Lock Offroad 1056828 PT89916 89916

Gyártó:
Cikkszám:
979036
Gyári cikkszám:
PT89916

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

BIHR Home Track Front Wheel Lock Offroad 1056828 PT89916 89916

Rendelhető
Rendelhető

BIHR Home Track Front Wheel Lock Offroad 1056828 PT89916 89916

A BIHR Home Track első kerékzár egy elengedhetetlen kiegészítő minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki értékeli a biztonságot és a stabilitást. Ez a speciális első kerékzár először is kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartósságot. Az időjárásálló kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között használható legyen, legyen szó esőről, hóról vagy napsütésről.

Ez a termék kifejezetten offroad használatra készült, és biztosítja, hogy motorkerékpárja stabilan és biztonságosan álljon, amikor nincs használatban. Az offroad motorosok számára különösen fontos, hogy a motorjuk stabilan álljon, amikor nem használják, mivel a durva terepviszonyok miatt nagyobb esély van arra, hogy a motor felboruljon vagy megcsússzon. A BIHR Home Track első kerékzár ezt a problémát hatékonyan oldja meg.

A BIHR Home Track Front Wheel Lock specifikációi között szerepel az egyszerű telepíthetőség, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén rögzítse a motorkerékpárt. Az innovatív kialakítás lehetővé teszi, hogy a kerékzár szinte minden fajta motorhoz alkalmazható legyen, így univerzálisan használható. Az erős acélszerkezet és a gondosan megtervezett zár mechanizmus biztosítja, hogy a motor mindig biztonságban legyen.

A kerékzár különleges jellemzői közé tartozik a tartós festési eljárás, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az UV sugárzásnak. Ez biztosítja, hogy a termék hosszú ideig megőrizze esztétikai megjelenését és funkcionalitását. A BIHR Home Track első kerékzár olyan designnal rendelkezik, amely nemcsak praktikus, de vizuálisan is vonzó.

A BIHR gyártóként híres a magas minőségi szabványairól és a tartós motoralkatrészeiről. A BIHR termékek mindig is kiemelkedtek a piacon a megbízhatóságuk és a kivételes minőségük miatt. A Home Track első kerékzár sem kivétel, és tökéletes választás mindazoknak, akik komolyan veszik a motorkerékpárjuk biztonságát és stabilitását.

A webshopunkban katalógizált motoralkatrészek és kiegészítők között ez a termék különösen népszerű az offroad motorosok körében. A könnyű telepítés, a tartós anyagok és az univerzális kompatibilitás mind hozzájárulnak a termék vonzerejéhez. Ha egy megbízható és hatékony megoldást keres motorkerékpárja első kerekének stabil rögzítésére, akkor nem kell tovább keresnie.

Összefoglalva, a BIHR Home Track Front Wheel Lock Offroad 1056828 PT89916 89916 egy prémium minőségű motoralkatrész, amely kiválóan alkalmas offroad használatra. Erős, tartós és könnyen telepíthető, ez a kerékzár biztosítja, hogy a motorja mindig stabilan és biztonságosan álljon bárhol, bármikor.

Állapot Értékcsökkentett
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges