AWORKX Bolt Kit big KTM, HQV, HUSABERG 160pcs AW-20012

Gyártó:
Cikkszám:
978359
Gyári cikkszám:
AW-20012

21900.000015

17244.0945

21 900 Ft

Nettó: 17 244 Ft

AWORKX Bolt Kit big KTM, HQV, HUSABERG 160pcs AW-20012

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol kiemelkedő minőségű motoralkatrészeket és motoros ruházatokat kínálunk! Az AWORKX Bolt Kit big KTM, HQV, HUSABERG 160pcs AW-20012 egy kivételes termék a motorosok számára, akik a legjobb megoldásokat keresik járművük karbantartásához és javításához.

Ez a 160 darabos csavar készlet kifejezetten a következő motorkerékpár márkákhoz lett tervezve: KTM, Husqvarna (HQV), és Husaberg. A készlet minden olyan csavart és rögzítő elemet tartalmaz, amelyre szüksége lehet, így biztosítva, hogy soha ne érje meglepetés, amikor alkatrészekre van szüksége.

A készlet tartalma:

  • Csavarok különböző méretekben és hosszúságban
  • Alátétek és anyák
  • Speciális rögzítő elemek a KTM, HQV és Husaberg modellekhez

Az AWORKX márka híres a kiváló minőségű anyagok használatáról és a precíz tervezésről, így biztos lehet benne, hogy ezek a csavarok és rögzítő elemek hosszú távon is helytállnak. A termék minden egyes alkatrésze korrózióálló és rendkívül tartós, ami különösen fontos a motoros környezetben, ahol az elemek folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak.

AWORKX Bolt Kit big KTM, HQV, HUSABERG 160pcs AW-20012 tulajdonságai:

  • Kiváló minőségű anyagok
  • Korrózióálló bevonat
  • Komplett készlet a gyakori cserealkatrészekkel
  • Könnyen használható és átlátható elrendezés
  • Használható különböző típusú KTM, HQV és Husaberg motorkerékpárokhoz

Ez a csavar készlet ideális választás mind a hétköznapi motorosok, mind a versenyzők számára, akik saját maguk végzik a karbantartást. Az átlátható elrendezésnek köszönhetően gyorsan megtalálhatja a szükséges alkatrészt, így nem kell hosszasan keresgélnie a műhelyben.

Ha fontos Önnek a megbízhatóság és a minőség, akkor az AWORKX Bolt Kit big KTM, HQV, HUSABERG 160pcs AW-20012 tökéletes választás. Rendelje meg most webshopunkból, és készüljön fel minden váratlan helyzetre az úton. Ne hagyja, hogy egy hiányzó csavar megakadályozza a motorozás élményét!

Webshopunk motoralkatrész kategóriában további kiemelkedő termékeket is talál, amelyek segítségével még jobban felszerelheti motorkerékpárját. Nézzen körül, és válassza a legjobbat a legjobbak közül!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták