ACERBIS X-future Kézvédő rögzítő készlet AC 0024362.090

Gyártó:
Cikkszám:
980621
Gyári cikkszám:
AC 0024362.090

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS X-future Kézvédő rögzítő készlet AC 0024362.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-future Kézvédő Rögzítő Készlet AC 0024362.090


Márka: ACERBIS

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX


Az ACERBIS X-future Kézvédő Rögzítő Készlet AC 0024362.090 az egyik legfejlettebb és legmegbízhatóbb kézvédő rögzítő megoldás a piacon, amelyet különösen a motorosok számára fejlesztettek ki. Ez a termék kiváló választás azoknak az off-road és motocross motorosoknak, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a teljesítményre.


Fő Tulajdonságok:

  • Anyag: Kiváló minőségű alumínium és műanyag kombinációja, amely tartós és ellenálló.
  • Design: Innovatív és aerodinamikus kialakítás, amely minimalizálja a szélellenállást.
  • Könnyű Telepítés: Az egyszerű és gyors rögzítési rendszer révén néhány perc alatt felszerelhető.
  • Kompatibilitás: Széleskörű kompatibilitás különböző motor típusokkal, elsősorban az SX modellekkel.
  • Biztonság: Megbízható védelmet nyújt a kéznek és a karnak a sérülésektől és a törmelékektől.
  • Állíthatóság: Testreszabható beállítások, amelyek lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos használatot.

Részletes Leírás:

Az ACERBIS X-future Kézvédő Rögzítő Készlet AC 0024362.090 tökéletes választás mind kezdő, mind pedig tapasztalt motorosok számára. Az alumínium és műanyag kombinációjának köszönhetően ez a készlet nemcsak könnyű, de rendkívül tartós is. Az innovatív aerodinamikus design minimalizálja a szélellenállást, ami különösen fontos a nagy sebességű motorozás közben.

A könnyű telepítési rendszer miatt az ACERBIS X-future kézvédő rögzítő készlet telepítése szinte gyerekjáték. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre, mindössze néhány alapvető eszköz és néhány perc szükséges a telepítéshez. Ez a termék széles körben kompatibilis különböző motor típusokkal, különösen az SX modellekkel, így biztos lehet benne, hogy ideális választás az Ön motorjához.

A biztonság az egyik legfontosabb szempont motorozás közben, és az ACERBIS X-future Kézvédő Rögzítő Készlet AC 0024362.090 maximális védelmet nyújt a kéz és a kar számára. Az erős anyagok megbízható védelmet biztosítanak a törmelékek, ütések és egyéb sérülések ellen, így Ön nyugodtan élvezheti a motorozás élményét.

Ezen túlmenően, ez a rögzítő készlet állítható beállításokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy testreszabja a használatot az egyéni igényeknek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a kézvédő helyzete és szöge könnyen beállítható a maximális kényelem és biztonság érdekében.

Összegzésként, az ACERBIS X-future Kézvédő Rögzítő Készlet AC 0024362.090 egy kiváló minőségű, megbízható és könnyen telepíthető megoldás minden motoros számára. Az innovatív design, a tartós anyagok és a széleskörű kompatibilitás révén ez a termék biztosítja a szükséges védelmet és kényelmet, amelyre minden motorosnak szüksége van.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges