ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695

Gyártó:
Cikkszám:
980499
Gyári cikkszám:
AC 0002695

9099.999961

7165.3543

9 100 Ft

Nettó: 7 165 Ft

ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695

  • Fehér (030)
  • Piros (110)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695 - Kiváló Minőségű Motoralkatrész

Üdvözöljük webshopunkban, amely a motorosok számára kiemelkedő minőségű alkatrészeket és kiegészítőket kínál. Bemutatjuk Önnek az ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695 terméket, amely a kategorizálás alatt álló SX szegmensbe tartozik, és a világ egyik vezető motoralkatrész-gyártója, az ACERBIS által lett kifejlesztve.

Termék Leírása

Az ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695 egy kiváló minőségű első sárvédő, amelyet kifejezetten motocross és trial motorokhoz terveztek. A termék gyártása során az ACERBIS a legmodernebb technológiákat és anyagokat alkalmazta, hogy biztosítsa a sárvédő tartósságát és megbízhatóságát. Az első sárvédő kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is, így ideális választás mind a hétvégi motorosok, mind a versenyzők számára.

Prémium Minőség

Az ACERBIS márka neve mindig is egyet jelentett a prémium minőséggel. Az ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695 sem kivétel ez alól. A sárvédő erős, rugalmas műanyagból készült, amely hosszú élettartamot garantál. Az anyag nem csak könnyű, de ellenálló is a különféle időjárási viszontagságokkal szemben, ezáltal biztos lehet benne, hogy a sárvédője mindig a legjobb teljesítményt nyújtja, függetlenül a terepviszonyoktól.

Könnyű Telepítés

Az ACERBIS Trial Első Sárvédő telepítése egyszerű és gyors, így még azok a motorosok is, akik nem rendelkeznek szakértelemmel, könnyedén be tudják szerelni. A sárvédő pontosan illeszkedik a legtöbb motocross és trial motorhoz, ami jelentős előny a motorosok számára, hiszen nem szükséges speciális szerszámokat vagy szakértelmet alkalmazni a telepítéshez.

Stílusos Megjelenés

Az ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695 nem csak funkcionális, de esztétikailag is kiváló. Az ACERBIS tervezői különös figyelmet fordítottak arra, hogy a sárvédő dizájnja modern és vonzó legyen, így nem csak a motor teljesítményét, de annak megjelenését is javítja. A sárvédő több színben is elérhető, így könnyedén kiválaszthatja a motorjához legjobban illő változatot.

Átfogó Védelem

Egy jó minőségű sárvédő elengedhetetlen része minden motornak. Az ACERBIS Trial Első Sárvédő hatékonyan védi a motort és a vezetőt a sártól, víztől és egyéb szennyeződésektől, amelyek a terepes motorozás során felcsapódhatnak. Ezzel növeli a motor és a motoros biztonságát, valamint hozzájárul a motor alkatrészeinek hosszabb élettartamához.

Összegzés

Amennyiben megbízható, tartós és esztétikailag is vonzó első sárvédőt keres motorjához, az ACERBIS Trial Első Sárvédő AC 0002695 remek választás. Webshopunk nem csupán ezt a kiváló terméket kínálja, de számos más motoralkatrészt és kiegészítőt is, amelyek segítenek, hogy motorja mindig a legjobb állapotban legyen.

Rendelje meg most!

Ne habozzon, látogasson el webshopunkba, és rendeljen még ma!

#Szín Piros (110)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges