ACERBIS Kézvédők Xenon Aprilia AC 0025429.090

Gyártó:
Cikkszám:
979365
Gyári cikkszám:
AC 0025429.090

37099.999968

29212.5984

37 100 Ft

Nettó: 29 213 Ft

ACERBIS Kézvédők Xenon Aprilia AC 0025429.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Kézvédők Xenon Aprilia AC 0025429.090 kiváló minőségű motoralkatrész a híres ACERBIS gyártótól. Ezek a kézvédők kifejezetten az Aprilia motorkerékpárokhoz lettek tervezve, biztosítva a maximális védelmet és kényelmet minden motoros számára, aki valós körülmények között szeretne biztonságban maradni.

Termékleírás:

Az ACERBIS Kézvédők Xenon Aprilia AC 0025429.090 rendkívül ellenálló anyagokból készültek, amelyek meghosszabbítják az élettartamot és ellenállnak a különféle időjárási körülményeknek. Ezek a kézvédők nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is tetszetősek, tökéletesen illeszkedve Aprilia motorjára.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Erős és tartós műanyag szerkezet, amely maximális védelmet nyújt a kezeknek és a karoknak.
  • Könnyű szerelhetőség és kompatibilitás a legtöbb Aprilia modellel.
  • Súlycsökkentett kialakítás, amely nem növeli jelentősen a motor tömegét, ezáltal megőrizve a kezelhetőséget.
  • Modern és stílusos design, amely egyedi megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.
  • Különleges rögzítő rendszer, amely biztos tartást és stabilitást garantál a legnagyobb terhelések mellett is.

Ezek a kézvédők tökéletesen alkalmasak azoknak a motorosoknak, akik gyakran találkoznak zord körülményekkel, például terepviszonyok között vagy nagy sebességgel haladnak. Az ACERBIS márka híres a kiváló minőségű motoralkatrészeiről és tartozékairól, így biztos lehet benne, hogy egy megbízható és tartós terméket választ.

Hogyan szereljük fel?

Az ACERBIS Kézvédők Xenon felszerelése egyszerű és gyors folyamat. Első lépésként ellenőrizze, hogy a kézvédők kompatibilisek-e az Aprilia modelljével. Ezt követően a mellékelt szerelési útmutató lépéseit követve rögzítse a kézvédőket a kormányra. Győződjön meg róla, hogy minden csavar szorosan van rögzítve, és a kézvédők stabilak.

Miért válassza az ACERBIS Kézvédők Xenon-t?

Ezek a kézvédők nemcsak a kezeinek és karjainak védelmét szolgálják, hanem fokozott irányítást és komfortot is biztosítanak, így hosszabb utakon vagy megerőltető terepen is kényelmes maradhat. Az ACERBIS által gyártott termékek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, így garantáltan megbízhatóak és hosszú élettartamúak.

Ne habozzon befektetni az ACERBIS Kézvédők Xenon AC 0025429.090-be, hogy maximalizálja biztonságát és kényelmét az Aprilia motorján!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges