ACERBIS GHOMBET MTB KÖNYÖKVÉDŐ (S/M * L/XL) AC 0024879.318

Gyártó:
Cikkszám:
925841
Gyári cikkszám:
AC 0024879

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ACERBIS GHOMBET MTB KÖNYÖKVÉDŐ (S/M * L/XL) AC 0024879.318

  • L/XL (067)
  • S/M (063)
  • Fekete/Sárga (318)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS GHOMBET MTB KÖNYÖKVÉDŐ (S/M * L/XL)

Ha szenvedélyes motoros vagy, akkor tudod, hogy a biztonság nem lehet kompromisszum tárgya. Az ACERBIS GHOMBET MTB KÖNYÖKVÉDŐ (S/M * L/XL) AC 0024879.318 egy kiváló választás azok számára, akik komolyan veszik a védekezést és a kényelem fogalmát. Ez a termék tökéletes védelmet nyújt a könyököd számára, legyen szó akár hegyi kerékpározásról, akár intenzív motorozásról.

Kiemelkedő jellemzők

  • Prémium anyagok: Az Ghomber könyökvédő kifejezetten úgy lett tervezve, hogy a legjobb anyagokból készüljön, amelyek lehetővé teszik a tartósságot és megbízhatóságot.
  • Ergonomikus kialakítás: Az ergonómiai szempontokat figyelembe véve készült, hogy maximális kényelmet és mozgásszabadságot biztosítson.
  • Kiváló védelem: A magas szintű védelem érdekében kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy elnyelje az ütések okozta energiát.
  • Méretválaszték: Kapható S/M és L/XL méretekben, így megtalálhatod a számodra legideálisabb méretet.

Anyag és Kialakítás

Az ACERBIS GHOMBET MTB könyökvédő könnyű, ugyanakkor tartós anyagból készül, mely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A belső rész puha bélelt, ami tovább növeli a kényelmet és csökkenti az irritáció kockázatát. Az anyag légáteresztő, így még hosszabb használat során is frissen tartja a bőrt.

Ideális Felhasználás

Ez a könyökvédő ideális választás hegyi kerékpárosok, motocross versenyzők, valamint más extrém sportok kedvelői számára, ahol a védelem és a kényelem elsődleges szempont. Az ACERBIS GHOMBET MTB könyökvédő olyan teljesítményt nyújt, amit a lehető legmagasabb szinten működő sportolók és hobbi motorosok is értékelni fognak.

Könnyű Rögzítés

A rögzítőpántok és a tépőzáras rendszer segítségével a könyökvédő könnyedén a helyére rakható és rögzíthető. A gyorsan és egyszerűen állítható pántok segítségével a védelem pontosan illeszkedik a könyökhöz, ami optimális védelem és kényelem biztosít.

Technikai Adatok

  • Termékkód: AC 0024879.318
  • Gyártó: ACERBIS
  • Elérhető Méretek: S/M, L/XL
  • Szín: Többszínű

Az ACERBIS GHOMBET MTB könyökvédő egyszerre nyújt stílust és funkcionalitást. Az ACERBIS ismert a kiváló minőségű motoros felszereléseiről, és ez a könyökvédő sem kivétel. Tedd biztonságosabbá a motorozást és hegyi kerékpározást az ACERBIS legújabb termékével, és érezd magad magabiztosnak minden körülmények között.

#Méret L/XL (067)
#Méret S/M (063)
#Szín Fekete/Sárga (318)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges