X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20, fekete/fehér SHERCO SE(F), 2017 - XG-2655

Gyártó:
Cikkszám:
978810
Gyári cikkszám:
XG-2655

88000.000022

69291.3386

88 000 Ft

Nettó: 69 291 Ft

X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20, fekete/fehér SHERCO SE(F), 2017 - XG-2655

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20, fekete/fehér SHERCO SE(F), 2017 - XG-2655

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Termékkód: XG-2655

A X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 egy prémium minőségű, fekete/fehér színösszeállítású grafikai készlet, amely kifejezetten a 2017-es SHERCO SE(F) modellekhez készült. Ez a készlet ideális választás azoknak, akik szeretnék egyedi stílust és megjelenést adni motorkerékpárjuknak. A X-GRIP termékei a legjobb anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Prémium minőség: A X-GRIP ismert a kiváló minőségű termékeiről, és ez a grafikai készlet sem kivétel. A tartós anyagok és a precíz varrás garantálják a hosszan tartó használatot.
  • Stílusos megjelenés: A fekete/fehér színkombináció modern és elegáns. Megkülönböztetheti motorkerékpárját a többitől, és igazán egyedi megjelenést kölcsönözhet neki.
  • Könnyű telepítés: A készlet könnyen felszerelhető, még akkor is, ha nem vagy szakértő. A csomag tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és útmutatót, így gyorsan és egyszerűen beállíthatja.
  • Forma és illeszkedés: Ez a grafikai készlet tökéletesen illeszkedik a 2017-es SHERCO SE(F) modellekhez, biztosítva a szoros és megbízható illeszkedést.

Miért válassza a X-GRIP Grafikai Készletet?

A motorosok és rajongók számára, akik a legjobbat keresik, a X-GRIP a bevált választás. Az évek során szerzett tapasztalat és az ügyfelek visszajelzései alapján ez a grafikai készlet biztosítja azt a minőséget és teljesítményt, amit elvárhat egy prémium terméktől. A X-GRIP elkötelezett amellett, hogy innovatív megoldásokat nyújtson a motoros közösség számára, és ennek a grafikai készletnek tervezésekor sem tett kivételt.

Műszaki adatok

Termék X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20
Szín Fekete/fehér
Kompatibilitás SHERCO SE(F), 2017
Gyártó X-GRIP
Termékkód XG-2655

Vásárlói Vélemények

Ügyfeleink véleményei alapján ez a grafikai készlet rendkívül népszerű a motoros közösség körében. A vélemények kiemelik a könnyű telepítést, a tartós anyagokat és az egyedi megjelenést. Rendkívül elégedettek vagyunk azzal, hogy ügyfeleink elégedettek a termékeinkkel.

Ha Ön is szeretne egy lenyűgöző és tartós grafikai készletet motorkerékpárjára, ne habozzon, vásárolja meg most a X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20, fekete/fehér SHERCO SE(F), 2017 - XG-2655 terméket!

Cikkszám: 978810
Gyári cikkszám: XG-2655
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges