PARTS UNLIMITED PRIMER KIT DUAL MIKUNI PD820007

Gyártó:
Cikkszám:
760458

21799.999961

17165.3543

21 800 Ft

Nettó: 17 165 Ft

PARTS UNLIMITED PRIMER KIT DUAL MIKUNI PD820007

Rendelhető
Rendelhető

Ismerkedjen meg a PARTS UNLIMITED PRIMER KIT DUAL MIKUNI PD820007 csúcsminőségű motoralkatrésszel!

Ez a motoralkatrész a PARTS UNLIMITED híres terméke, amelyet a legkülönfélébb motorkerékpárokhoz tervezték, különösen azokhoz, amelyek Mikuni karburátorokkal vannak felszerelve. Az alkatrész megkönnyíti a karburátor primer rendszerének működtetését, ami különösen fontos szerepet játszik a hideg indítási folyamat során.

Termékleírás és specifikációk

  • Gyártó: PARTS UNLIMITED
  • Termék neve: PARTS UNLIMITED PRIMER KIT DUAL MIKUNI PD820007
  • Alkatrész típusa: Motoralkatrész
  • Kategória: Üzemanyagtartályok > Alkatrész

A PARTS UNLIMITED PRIMER KIT DUAL MIKUNI PD820007 egy innovatív megoldás mindazoknak, akik a legjobbat keresik motorkerékpárjuk karburátorához. Ez a készlet kettős Mikuni primer pumpával van ellátva, amely rendkívüli megbízhatóságot és hatékonyságot kínál. Az alkatrész speciálisan tervezett és gyártott mikuni karburátorhoz, biztosítva a kompatibilitást és a kiváló teljesítményt.

Fő jellemzők:

  • Magas minőségű anyagok: A készlet olyan anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Könnyű telepítés: A termék részletes telepítési útmutatóval érkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors beszerelést.
  • Megbízhatóság: Az alkatrész rendkívüli megbízhatóságot nyújt még a legkeményebb körülmények között is.

A PARTS UNLIMITED PRIMER KIT DUAL MIKUNI PD820007 kiváló választás mindazok számára, akik növelni szeretnék motorkerékpárjuk teljesítményét és megbízhatóságát. A készlet biztosítja, hogy motorja könnyedén induljon még hideg időben is, minimálisra csökkentve az indítási problémákat.

Használati útmutató

A telepítés és használat megkezdése előtt mindenképpen olvassa el a termékhez mellékelt útmutatót. Az útmutató részletes információkat tartalmaz a telepítési lépésekről és a karburátor beállításáról. Ha kérdése van, bátran forduljon szakemberhez vagy a PARTS UNLIMITED ügyfélszolgálatához.

Összességében a PARTS UNLIMITED PRIMER KIT DUAL MIKUNI PD820007 egy rendkívül hasznos és megbízható motoralkatrész, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki növelni szeretné motorkerékpárja teljesítményét és megbízhatóságát.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges