MIKUNI FUEL PUMP REPAIR KIT DF-62 MK-DF62

Gyártó:
Cikkszám:
893619
Gyári cikkszám:
MK-DF62

10200.000047

8031.4961

10 200 Ft

Nettó: 8 031 Ft

MIKUNI FUEL PUMP REPAIR KIT DF-62 MK-DF62

Rendelhető
Rendelhető

MIKUNI FUEL PUMP REPAIR KIT DF-62 MK-DF62 – az optimális választás motorod üzemanyag-rendszerének karbantartásához és javításához! Ez a kiváló minőségű javító készlet magas színvonalat képvisel, amely a motorbicikli-alkatrészek gyártásában vezető szerepet betöltő Mikuni által került kifejlesztésre. A DF-62 üzemanyag-szivattyú javítókészlet nem csupán megbízható és tartós, de egyszerűen telepíthető is, így a motorod üzemanyag-ellátása mindig tökéletesen működik.

Miért válaszd a Mikuni javítókészletét?

Amikor motorkerékpároddal hosszútávra indulsz, az üzemanyag-rendszer tökéletes állapota elengedhetetlen. A Mikuni DF-62 MK-DF62 üzemanyag-szivattyú javítókészlet precízen tervezett alkatrészeket tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a motor üzemanyag-ellátása mindig optimális legyen. A készlet segítségével könnyedén kijavíthatod a szivárgásokat, cserélheted a kopott vagy sérült alkatrészeket, és biztosíthatod motorod megbízhatóságát.

A készlet tartalma

  • Szivattyú membránok
  • Szivattyú szelepek
  • Tömítések és O-gyűrűk
  • Egyéb szükséges alkatrészek

Mindezek az alkatrészek prémium minőségű anyagokból készültek, hogy hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt biztosítsanak, még a legnehezebb körülmények között is.

Alkalmazás és kompatibilitás

A DF-62 MK-DF62 javítókészlet kompatibilis a Mikuni DF-62 modellel és számos más motorral, amelyek hasonló üzemanyag-szivattyúkkal vannak felszerelve. A javító készlet használata előtt mindig ellenőrizd a motorod specifikációit, hogy biztosan megfelelő legyen számodra ez a termék.

Telepítési útmutató

A javítókészlet telepítése egyszerű és egyértelmű. A mellékelt útmutató lépésről lépésre irányít, hogy biztosan sikeresen elvégezd a szükséges javításokat. Amennyiben nincs nagy tapasztalatod a motorkerékpárjavítás területén, érdemes szakember segítségét kérni a telepítéshez.

A Mikuni márkanév

A Mikuni név több évtizedes tapasztalatot és minőséget képvisel a motoralkatrész piacon. A termékeik megbízhatóságukról, tartósságukról és kiváló teljesítményükről ismertek. Válaszd a Mikuni DF-62 MK-DF62 üzemanyag-szivattyú javítókészletet, és biztos lehetsz benne, hogy motorod üzemanyag-ellátása mindig kifogástalan lesz.

Rendeld meg most!

Ne habozz, rendeld meg most a Mikuni DF-62 MK-DF62 üzemanyag-szivattyú javítókészletet webshopunkban, és élvezd a zavartalan motorozást egész szezonban! Kiemelkedő ügyfélszolgálatunkkal és gyors szállítási szolgáltatásunkkal mindig a rendelkezésedre állunk.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges