ACERBIS BREATHER VENT HOSE MT.10 AC 0000027

Gyártó:
Cikkszám:
736346
Gyári cikkszám:
AC 0000027

15100.000026

11889.7638

15 100 Ft

Nettó: 11 890 Ft

ACERBIS BREATHER VENT HOSE MT.10 AC 0000027

  • Alap szín (000)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS BREATHER VENT HOSE MT.10 AC 0000027 egy prémium minőségű légtelenítő cső, amelyet kifejezetten üzemanyagtartályokhoz terveztek. Ez az innovatív termék az Acerbis-től származik, amely világszerte elismert márka a motoros alkatrészek és kiegészítők piacán. A termék külön kategóriába sorolható a „Motoralkatrész > Webshop > Üzemanyagtartályok > Alkatrész” menüpont alatt.

A ACERBIS BREATHER VENT HOSE MT.10 AC 0000027 légtelenítő cső segítségével a motor üzemanyagtartályában lévő nyomást hatékonyan kiegyenlíthetjük. Ez a kis, de nélkülözhetetlen alkatrész mindenféle motoroshoz elengedhetetlen, akik komolyabban foglalkoznak járművük karbantartásával és a biztonságos, problémamentes működéssel.

A termék fő előnyei közé tartozik:

  • Kiváló minőségű anyagok: Az ACERBIS BREATHER VENT HOSE MT.10 AC 0000027 tartós, kopás- és időjárásálló anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Optimális működés: A cső kialakítása és anyaga elősegíti az üzemanyagrendszer nyomásának megfelelő kiegyensúlyozását, amely által a motor mindig optimális üzemi állapotban marad.
  • Könnyű telepítés: Az univerzális méretű cső könnyen felszerelhető és kompatibilis szinte minden motorkerékpár típussal.
  • Biztonságos és megbízható: A légtelenítő cső minimalizálja az üzemanyagszivárgás kockázatát és segít elkerülni a túlmelegedés által okozott problémákat.

Amikor járművünk üzemanyag-ellátási rendszere hibátlanul működik, az egész motor teljesítménye és megbízhatósága javul. Az ACERBIS BREATHER VENT HOSE MT.10 AC 0000027 az a termék, amely biztosítja, hogy a motor üzemanyagtartálya mindig a megfelelő nyomásviszonyok között működjön, függetlenül az útviszonyoktól vagy a használat intenzitásától.

Az 온라인오토바이부품 és motoros ruházat szaküzletekben forgalmazott termékek egyike, amely a motorosok biztonságát és kényelmét szem előtt tartva került kialakításra. Az ACERBIS termékek mindig megbízható választást jelentenek, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki hosszú távú és optimális teljesítményre törekszik motorkerékpárja üzemanyagrendszereihez.

További részletekért és információkért látogassa meg webáruházunkat, ahol széles választékban talál egyéb motoralkatrészeket és kiegészítőket is. Ne habozzon felkeresni minket, ha kérdéseire részletes választ szeretne kapni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő alkatrész kiválasztásában!

#Szín Alap szín (000)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges