ACERBIS Szifon Készlet Kiegészítő Tartály AC 0001105

Gyártó:
Cikkszám:
736350
Gyári cikkszám:
AC 0001105

13000.000035

10236.2205

13 000 Ft

Nettó: 10 236 Ft

ACERBIS Szifon Készlet Kiegészítő Tartály AC 0001105

  • Alap szín (000)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Szifon Készlet Kiegészítő Tartály AC 0001105


Ha Ön szenvedélyes motoros, aki hosszú túrákra indul, vagy extrém terepen használja járművét, akkor az ACERBIS Szifon Készlet Kiegészítő Tartály AC 0001105 tökéletes választás lehet az Ön számára. Ez a kiváló minőségű kiegészítő tartály biztosítja, hogy mindig legyen elegendő üzemanyag a motorjában, függetlenül attól, milyen távolságot tesz meg vagy milyen kihívások elé állítja magát.


Termékjellemzők

  • Kiváló Anyag: Az ACERBIS mindig is a prémium minőségű anyagok használatáról volt ismert. Ez a kiegészítő tartály sem kivétel; ellenálló és hosszú élettartamú anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.
  • Funcionalitás: A szifon készlet lehetővé teszi az üzemanyag átvitelét más tartályokból vagy forrásokból, megkönnyítve ezzel a motor üzemanyag ellátását a legváratlanabb helyzetekben is.
  • Könnyű Telepítés: A tartály és a szifon rendszer könnyen telepíthető, és nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A mellékelt utasítások segítségével bárki gyorsan és egyszerűen felhelyezheti azt a motorjára.
  • Kompakt Méret: A kiegészítő tartály mérete optimális, nem foglal túl sok helyet, így kényelmesen elfér a motoron anélkül, hogy zavarna a vezetés vagy a kezelhetőség során.
  • Univerzális Használat: Az ACERBIS Szifon Készlet Kiegészítő Tartály számos motor típushoz kompatibilis, így a legtöbb motoros élvezheti az előnyeit.

Miért válassza az ACERBIS-t?

Az ACERBIS márka régóta a motoros világ egyik meghatározó szereplője, amely elkötelezett amellett, hogy a lehető legjobb minőségű alkatrészeket és kiegészítőket kínálja a motorosok számára. A gyártmányok minden darabját szigorú tesztelési folyamatoknak vetik alá, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű követelményeknek. Ezzel biztosítják, hogy minden termék, beleértve az ACERBIS Szifon Készlet Kiegészítő Tartály AC 0001105-et is, a legjobbat nyújtsa a vásárlók számára.


Rendelje meg most!

Ne hagyja, hogy az üzemanyaghiány akadályozza a motorozási élményét. Rendelje meg az ACERBIS Szifon Készlet Kiegészítő Tartályt AC 0001105 most, és élvezze a hosszabb motorozás örömeit zökkenőmentesen. Látogasson el webshopunkba, ahol további részleteket és felhasználói véleményeket is találhat erről a kiváló termékről.

#Szín Alap szín (000)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges