ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121

Gyártó:
Cikkszám:
736348
Gyári cikkszám:
AC 0001121

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121

  • Alap szín (000)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a minőségi motoralkatrészek és kiegészítők találhatók széles választékban. Bemutatjuk az egyik legkeresettebb termékünket, az ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121 típusú üzemanyagtartály alkatrészt.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Üzemanyagtartályok > Alkatrész
Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS márka

Az ACERBIS nevet talán már nem kell külön bemutatni a motoros közösség számára. Az olasz gyártó híres megbízhatóságáról, innovatív termékeiről és a legkiválóbb minőségről, amely minden egyes alkatrészükben megmutatkozik. Az ACERBIS több évtizedes tapasztalata garantálja, hogy termékeik képesek kielégíteni a legmagasabb szintű igényeket is.

Miért válassza az ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121 terméket?

Termékjellemzők

  • Zárható rendszer: Az ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121 kiváló biztonsági megoldást kínál. A zárható rendszer gondoskodik arról, hogy az üzemanyag tartályának tartalma mindig biztonságban legyen.
  • Magas minőségű anyagok: A sapka tartós és ellenálló anyagokból készült, amelyek megfelelnek a legszigorúbb standardoknak.
  • Könnyű használat: A sapka ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerűen és gyorsan kezelhető, akár menet közben is.

Felhasználási terület

Ez a nagy zárható sapka ideális a különféle motoros túrák, versenyek és mindennapi használat során egyaránt. Kiemelkedő tulajdonságai lehetővé teszik, hogy mindig biztonságban tudhassa az üzemanyagot, függetlenül az útviszonyoktól.

Tartós és strapabíró: Az ACERBIS sapka strapabíró kialakításának köszönhetően hosszan tartó használatot biztosít extrém körülmények között is.

Telepítés és kompatibilitás

Az ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121 kompatibilis számos motortípus üzemanyagtartályával, könnyen telepíthető és nem igényel speciális szerszámokat. Az egyszerű installáció lehetővé teszi, hogy gyorsan és gond nélkül használatba vegye új zárható sapkáját.

Miért válasszon minket?

Webshopunk a legjobb motoralkatrészek és kiegészítők forgalmazására szakosodott. Nálunk garantáltan megtalálja azt, amire motorjához szüksége van. Az ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121 termékünkkel biztosra mehet, hogy olyan alkatrészt kap, ami megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak.

Hűségprogram: Törzsvásárlóink számára exkluzív kedvezményeket és ajándékokat kínálunk.

Rendeljen most!

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Rendelje meg most az ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121 terméket webáruházunkban, és élvezze az online vásárlás minden előnyét: gyors kiszállítás, kiváló ügyfélszolgálat és kedvező árak!

Lépjen velünk kapcsolatba és kérdezzen bátran, ha további információra van szüksége!

Az ACERBIS NAGY ZÁRHATÓ SAPKA AC 0001121 a biztonságos és kényelmes motorozás elengedhetetlen kelléke!

#Szín Alap szín (000)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták