ACERBIS Kiegészítő Első Tank - 3L - Fehér AC 0002684.030

Gyártó:
Cikkszám:
736428
Gyári cikkszám:
AC 0002684

39699.999975

31259.8425

39 700 Ft

Nettó: 31 260 Ft

ACERBIS Kiegészítő Első Tank - 3L - Fehér AC 0002684.030

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

Az ACERBIS Kiegészítő Első Tank egy 3 literes kapacitású üzemanyagtartály, amelyet kifejezetten motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a tartály ideális választás mindazok számára, akik szeretnének hosszabb utakat megtenni anélkül, hogy aggódniuk kellene az üzemanyaghiány miatt. A tartály fehér színű, amely nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem praktikus is, mivel könnyen észrevehető a motorkerékpár többi része között.

Termék jellemzői:

  • Kiegészítő üzemanyagtartály kapacitása: 3 L
  • Anyaga: minőségi műanyag, amely tartós és ellenálló a külső behatásokkal szemben
  • Színe: Fehér
  • Modell: AC 0002684.030

Használati előnyök:

A 3 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy jelentősen megnöveljük a motorkerékpár hatótávolságát. Ennek különösen hosszabb túrák során van nagy jelentősége, amikor nem biztos, hogy mindig elérhető közelségben található benzinkút. A tartály könnyen és biztonságosan felszerelhető a motor első részére, így nem zavarja a motorozás közbeni komfortot és egyensúlyt. Az ACERBIS Kiegészítő Első Tank kialakítása hozzájárul a motorkerékpár általános stabilitásához és biztonságához is, mivel egyenletesebben oszlik el a súly.

Miért válassza az ACERBIS-t?

Az ACERBIS egy neves gyártó, amely kiváló minőségű motoralkatrészekkel és kiegészítőkkel szolgálja ki a motoros közösséget világszerte. Az ACERBIS termékei híresek a megbízhatóságukról és tartósságukról, és a Kiegészítő Első Tank sem kivétel. A gyártó nagy hangsúlyt fektet a felhasználók igényeire és a termékei folyamatos innovációjára.

Felszerelési útmutató:

A felszerelés során kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Győződjön meg róla, hogy a motorkerékpár stabil és biztonságosan rögzítve van.
  2. A tartály rögzítéséhez használja a mellékelt szerelékeket és csavarokat.
  3. Ellenőrizze, hogy a tartály szilárdan rögzítve van, és nem mozog.
  4. Töltse meg a tartályt üzemanyaggal és ellenőrizze a szivárgásmentességet.

Ezek a részletes utasítások segítenek abban, hogy az ACERBIS Kiegészítő Első Tank megfelelően és biztonságosan legyen felszerelve.

Amennyiben további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat, akik szívesen állnak rendelkezésére. Az ACERBIS Kiegészítő Első Tank 3L - Fehér AC 0002684.030 választásával nemcsak a motorja kapacitását növeli meg, de biztonságosabbá és kényelmesebbé is teszi az utazást.

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges