ACERBIS Gumi 0001555. Quick Fill System AC 0002843.

Gyártó:
Cikkszám:
736362
Gyári cikkszám:
AC 0002843

7199.999951

5669.2913

7 200 Ft

Nettó: 5 669 Ft

ACERBIS Gumi 0001555. Quick Fill System AC 0002843.

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Gumi 0001555. Quick Fill System AC 0002843.

Üdvözöljük a Motoralkatrész Webshopban! Ismerje meg az ACERBIS egyik kiváló alkatrészét, az ACERBIS Gumi 0001555. Quick Fill System AC 0002843.-et. Ez a termék a kategóriájában kimagasló minőséget képvisel, és a legnehezebb körülmények között is megbízható teljesítményt nyújt.

Termékleírás

Az ACERBIS Gumi kifejezetten a Quick Fill System rendszerekhez lett tervezve, hogy biztosítsa a gyors és hatékony üzemanyag-feltöltést. Az alkatrész rendkívül rugalmas és hosszú élettartamú anyagokból készül, amelyek ellenállnak az üzemanyag által okozott kopásnak és korróziónak.

Ez a gumi különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik rendszeresen indulnak hosszú túrákra, versenyekre, vagy extrém terepviszonyok között használják motorjaikat. A Quick Fill System segítségével másodpercek alatt újratöltheti a tankot, így csökkentve a megállások számát és maximalizálva az út időtartamát.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű alapanyagok
  • Korrózió- és kopásálló
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Hosszú élettartam
  • Kifejezetten a Quick Fill Systemhez tervezve

Alkalmazási területek

Ez az ACERBIS gumi széles körben alkalmazható különböző típusú motorokon, beleértve a motokrosszmotorokat, endurókat, túra- és sportmotorokat. Az alkatrész univerzális kialakítása biztosítja, hogy számos motorral kompatibilis legyen, így nem szükséges különböző típusú gumikat beszereznie.

Telepítés és karbantartás

A telepítési folyamat egyszerű, és nem igényel különleges szerszámokat. Részletes telepítési útmutatót is mellékelünk, amely lépésről lépésre segít a gumi helyes felrakásában. Karbantartása szintén egyszerű, rendszeres ellenőrzéssel és tisztítással éveken át megbízhatóan működik.

Az ACERBIS márkáról

Az ACERBIS egy elismert név a motoros világban, több évtizedes tapasztalattal a motoralkatrészek és kiegészítők gyártásában. Termékeik megbízhatóságáról és tartósságáról ismertek, mindemellett folyamatosan innovatív megoldásokkal rukkolnak elő, hogy megfeleljenek a modern motorosok igényeinek.

Az ACERBIS termékei, beleértve a Quick Fill System alkatrészeit, garantálják a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot minden helyzetben.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakképzett csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítséget nyújtson a megfelelő alkatrészek kiválasztásában és beszerzésében.

Optimalizálja a motorja teljesítményét és könnyítse meg az üzemanyag-feltöltést az ACERBIS Gumi 0001555. Quick Fill System AC 0002843 segítségével!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges