ACERBIS csere O-gyűrű petcok AC 0001112

Gyártó:
Cikkszám:
736351
Gyári cikkszám:
AC 0001112

2763.52

2176.0000

2 764 Ft

Nettó: 2 176 Ft

ACERBIS csere O-gyűrű petcok AC 0001112

  • Alap szín (000)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Csere O-gyűrű Petcok AC 0001112

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Üzemanyagtartályok > Alkatrész

Gyártó: ACERBIS

Termékleírás:

Az ACERBIS csere O-gyűrű petcok AC 0001112 egy kivételes minőségű és megbízható alkatrész, amely a motorok üzemanyagrendszerének alapvető elemét képezi. Ez az O-gyűrű a petcokok (üzemanyagcsapok) cseréjére szolgál, biztosítva az üzemanyag szivárgásmentes áramlását és a motor optimális működését. Az ACERBIS által gyártott termékek világszerte ismertek kiváló minőségükről és tartósságukról, és ez az O-gyűrű sem kivétel.

A motorkerékpárok üzemanyagrendszere kiemelkedően fontos a járművek megbízható működése szempontjából. Az ACERBIS csere O-gyűrű biztosítja az üzemanyag tömítettségét a petcokokban, minimalizálva a szivárgás és a meghibásodás veszélyét. Ez az alkatrész különösen alkalmas azok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek motorkerékpárjuk megbízhatóságára és teljesítményére.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Prémium minőségű anyagokból készült, tartós és megbízható.
  • Az ACERBIS híres precíziós gyártástechnológiájával készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot.
  • Egyszerű telepítés - lehetővé teszi a gyors és könnyű karbantartást.
  • Tökéletes pótalkatrész a meglévő petcok javításához vagy cseréjéhez.

Motorkerékpározás közben az egyik legfontosabb tényező a biztonság és a megbízhatóság. Az ACERBIS csere O-gyűrű petcok AC 0001112 megvásárlásával biztos lehet benne, hogy a motorkerékpár üzemanyagrendszere hibátlanul fog működni, hozzájárulva a zavartalan vezetési élményhez.

Ezt az alkatrészt kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a petcokokba, biztosítva a szivárgásmentes tömítést. Az ACERBIS termékeit világszerte számos motoros használja és értékeli nagyra, köszönhetően a vállalat hosszú évek óta fennálló elkötelezettségének a minőség és a teljesítmény iránt.

Add meg motorodnak azt a törődést és gondoskodást, amit megérdemel az ACERBIS csere O-gyűrű petcok AC 0001112 segítségével. Ne kockáztass a bizonytalan minőségű helyettesítő alkatrészekkel, válaszd az ACERBIS megbízhatóságát és prémium minőségét.

Miért válaszd az ACERBIS csere O-gyűrűt?

Az ACERBIS neve egyet jelent a kiváló minőséggel és a motorkerékpár alkatrészek piacán szerzett hosszú távú tapasztalattal. Az ACERBIS csere O-gyűrű nemcsak hogy tökéletesen illeszkedik a petcokba, de hosszú távon is megőrzi rugalmasságát és szorosságát, így biztosítva az üzemanyag szivárgásmentes áramlását.

Használati utasítás:

  1. Első lépésként ürítse ki az üzemanyag tartályt, hogy elkerülje a szivárgást és a baleseteket.
  2. Szerelje le a sérült vagy elhasználódott O-gyűrűt a petcokról.
  3. Helyezze be az új ACERBIS O-gyűrűt a petcok megfelelő helyére, biztosítva, hogy ne maradjon rések vagy hibák.
  4. Ellenőrizze az O-gyűrű megfelelő tömítettségét, majd visszahelyezheti az üzemanyagot a tartályba.

Az ACERBIS csere O-gyűrű petcok AC 0001112 egy alapvető és megbízható alkatrész, amely biztosítja motorod üzemanyagrendszerének tökéletes működését. Válaszd az ACERBIS-t, és motorod mindig a legjobb teljesítményt nyújtja majd.

#Szín Alap szín (000)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges