POLISPORT hátsó sárvédő - Yamaha WR / YZ (8587000005)

Gyártó:
Cikkszám:
882574
Gyári cikkszám:
8587000005

12100.000057

9527.5591

12 100 Ft

Nettó: 9 528 Ft

POLISPORT hátsó sárvédő - Yamaha WR / YZ (8587000005)

  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

POLISPORT hátsó sárvédő - Yamaha WR / YZ (8587000005): A tökéletes választás motoros kalandokhoz

A POLISPORT hátsó sárvédő kifejezetten a Yamaha WR és YZ modellekhez készült, melyek a motorosok körében híresek kiemelkedő teljesítményükről és megbízhatóságukról. Ezt a sárvédőt úgy tervezték, hogy maximális védelmet és tartósságot biztosítson minden terepen, miközben megőrzi a motor esztétikus megjelenését.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Prémium minőség: A POLISPORT hátsó sárvédőt kiváló minőségű műanyagból készítették, amely ellenáll a kopásnak és az időjárás viszontagságainak.
  • Pontos illeszkedés: Ez a sárvédő kifejezetten a Yamaha WR és YZ modellekhez tervezték, így garantáltan pontosan illeszkedik, egyszerűen felszerelhető és tökéletesen alkalmazkodik a motor vonalaihoz.
  • Kiváló védelem: A sárvédő optimalizált kialakítása megvédi a motorkerékpárt a sár, kosz és egyéb szennyeződések ellen, melyek károsíthatják a fontos alkatrészeket.
  • Stílusos dizájn: A sárvédő modern és dinamikus megjelenése nemcsak védelmet nyújt, hanem esztétikus kiegészítője is lesz a motorodnak.
  • Könnyű karbantartás: A sárvédő sima felülete könnyen tisztítható, így mindig megőrizheti újkori állapotát.

A POLISPORT megbízhatósága a motorozás világában

A POLISPORT márkanév már régóta egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal a motorozás szerelmesei számára szerte a világon. Termékeik tervezése és gyártása során figyelembe veszik a legmagasabb szintű műszaki követelményeket, hogy minden egyes alkatrész tökéletesen megfeleljen az elvárásoknak.

Mindezek mellett a POLISPORT sárvédők környezetbarát technológiával készülnek, melyek csökkentik a gyártási folyamatok során keletkező káros anyagok kibocsátását, így hozzájárulnak a kisebb ökológiai lábnyomhoz.

Miért válassza a POLISPORT hátsó sárvédőt?

A POLISPORT hátsó sárvédő ideális választás minden olyan motoros számára, aki a legjobbat szeretné kihozni Yamaha WR vagy YZ motorjából. Ez a sárvédő nem csak a motor védelmét szolgálja, hanem javítja a motor általános teljesítményét is. Legyen szó terepről vagy aszfaltos utakról, ez a sárvédő minden körülmények között megállja a helyét.

Ne engedje, hogy a sár és kosz tönkretegye motorját - válasszon POLISPORT hátsó sárvédőt, és élvezze a motorozás minden pillanatát gondtalanul! Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget egy prémium minőségű motoralkatrésszel!

Cikkszám: 882574
Gyári cikkszám: 8587000005
#Szín Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges