MAIER Hátsó Sárvédőszelet RR BMW 05875-20

Gyártó:
Cikkszám:
979027
Gyári cikkszám:
05875-20

49500.00006

38976.3780

49 500 Ft

Nettó: 38 976 Ft

MAIER Hátsó Sárvédőszelet RR BMW 05875-20

Érdeklődjön
Rendelhető

MAIER Hátsó Sárvédőszelet RR BMW 05875-20

A MAIER Hátsó Sárvédőszelet RR BMW 05875-20 egy prémium minőségű motoralkatrész, amely kifejezetten a BMW motorkerékpárokhoz készült. Ez a hátsó sárvédőszelet úgy lett tervezve, hogy megvédje a motorkerékpár hátsó részét a sár, piszok és egyéb törmelék káros hatásaitól, így segítve a motor tisztán tartását és a karbantartási költségek minimálisra csökkentését.

Fő Tulajdonságok:

  • Kiváló minőség: A MAIER neve garancia a megbízhatóságra és tartósságra. Ez a sárvédőszelet kiváló minőségű műanyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Speciális kialakítás: Az 05875-20 modell különleges tervezési elemekkel rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a BMW motorkerékpár RR modelljéhez.
  • Könnyű felszerelés: Ez a sárvédőszelet könnyen felszerelhető, és minden szükséges szerelési tartozékot tartalmaz, így nincs szükség külön szerszámokra vagy szakértelemre a telepítéshez.
  • Hatékony védelem: Megakadályozza a sár, a víz és a törmelék felcsapódását, amely hozzájárul a menetkomfort és a motor hosszabb élettartamának biztosításához.

Ez az alkatrész ideális választás mindazok számára, akik hosszú távú védelmet keresnek motorkerékpárjuk számára. A MAIER Hátsó Sárvédőszelet nem csupán praktikus védelmet nyújt, hanem esztétikailag is hozzájárul a motor megjelenéséhez.

Egy jól karbantartott motorkerékpár nemcsak jobban néz ki, hanem biztonságosabb is. A sár, törmelék és víz okozta károk jelentős költségeket generálhatnak, amelyek elkerülhetők a megfelelő védelem alkalmazásával. Ez a sárvédőszelet segít megőrizni a motor tisztaságát, és csökkenti a rendszeres karbantartás szükségességét.

A MAIER termékek hírnevüket az innovációra, a minőségre és a motorosok szükségleteinek pontos megértésére alapozzák. Minden termékük szigorú minőségellenőrzési eljárásokon megy keresztül, biztosítva ezzel a vevők teljes megelégedését. Az 05875-20 modell sem kivétel; a részletekre való odafigyelés és a csúcstechnológia alkalmazása garantálja, hogy a ma elérhető legjobb sárvédőszeletek közé tartozik.

Rendelje meg még ma a MAIER Hátsó Sárvédőszelet RR BMW 05875-20 modellt, és tapasztalja meg a különbséget, amelyet egy prémium minőségű motoralkatrész jelenthet. Webshopunkban széles választékban talál motoralkatrészeket és motoros ruházatot, így biztos lehet benne, hogy minden szükséges tartozékot és felszerelést megtalál nálunk. Fedezze fel kínálatunkat, és válassza a legjobbat a motorjához!

Cikkszám: 979027
Gyári cikkszám: 05875-20
Állapot Értékcsökkentett
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges