ACERBIS NOST FRONT FENDER (BLACK * WHITE) AC 0008200

Gyártó:
Cikkszám:
736006
Gyári cikkszám:
AC 0008200

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS NOST FRONT FENDER (BLACK * WHITE) AC 0008200

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS NOST FRONT FENDER (BLACK * WHITE) AC 0008200

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Sárvédők > Hátsó sárvédő

Gyártó: ACERBIS

Az ACERBIS NOST FRONT FENDER (BLACK * WHITE) AC 0008200 egy kiváló minőségű és tartós első sárvédő, amelyet a neves ACERBIS gyártó tervezett és készített. Az ACERBIS név már évtizedek óta egyet jelent a megbízhatósággal, az innovációval és a kiváló teljesítménnyel a motoralkatrészek piacán.

Ez az első sárvédő kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje motorkerékpárját a sáros, vizes és egyéb káros hatásoktól, amelyek az úton érhetik. A sárvédő erős és rugalmas anyagokból készül, amelyek ellenállnak a sérüléseknek és a károknak, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható védelmet. A fekete-fehér dizájn modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a motorjának, miközben tökéletesen illeszkedik különböző motorokhoz és stílusokhoz.

A ACERBIS NOST FRONT FENDER (BLACK * WHITE) AC 0008200 főbb jellemzői közé tartozik:

  • Minőségi anyaghasználat: A sárvédő kiváló minőségű műanyagból készül, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek.
  • Modern dizájn: A fekete-fehér színkombináció modern és sportos megjelenést biztosít minden motorkerékpárnak.
  • Könnyű telepítés: A sárvédőt könnyen telepítheti szinte bármely motorkerékpárra, köszönhetően az univerzális rögzítési rendszernek.
  • Könnyű karbantartás: Az anyag felülete könnyen tisztítható, így a sárvédő mindig újszerű állapotban marad.
  • Tartósság: Az ACERBIS termékek híresek a tartósságukról, és ez a sárvédő sem kivétel. Hosszú ideig ellenáll a kopásnak és az elhasználódásnak.

Ha Ön szenvedélyes motoros, aki a legjobbat kívánja motorkerékpárjának, akkor az ACERBIS NOST FRONT FENDER (BLACK * WHITE) AC 0008200 a tökéletes választás. Ez a sárvédő nemcsak védi a motorkerékpárját, hanem egyedi stílust is ad neki.

Webshopunk motoralkatrész és motoros ruha szakértője

Webshopunkban széles választékban találhatók a legkiválóbb minőségű motoralkatrészek és motoros ruházatok, amelyek mind a biztonságot, mind a stílust szolgálják. Az ACERBIS NOST FRONT FENDER csak egy példa a kiváló termékkínálatunkra. Kiváló árak, gyors kiszállítás és professzionális ügyfélszolgálat várja vásárlóinkat.

Vásárlás most: Ne habozzon, rendelje meg most az ACERBIS NOST FRONT FENDER (BLACK * WHITE) AC 0008200 sárvédőt webshopunkból, és élvezze a motorkerékpárja nyújtotta maximális védelmet és stílust!

#Szín Fekete (090)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges