PARTS EUROPE LED SMOKE – LENCSE IRÁNYJELZŐ / ABS / FEKETE 012086921

Gyártó:
Cikkszám:
889918
Gyári cikkszám:
012086921

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

PARTS EUROPE LED SMOKE – LENCSE IRÁNYJELZŐ / ABS / FEKETE 012086921

Rendelhető
Rendelhető

PARTS EUROPE LED SMOKE – LENCSE IRÁNYJELZŐ / ABS / FEKETE 012086921

Azoknak a motorosoknak, akik kiemelkedő minőséget, megbízhatóságot és stílust keresnek, bemutatjuk a PARTS EUROPE LED SMOKE – LENCSE IRÁNYJELZŐ / ABS / FEKETE 012086921 modellt. Ez az irányjelzőlámpa nemcsak a funkcionalitásban nyújt kimagaslót, de esztétikailag is feljavítja motorkerékpárját egy modern, füstös megjelenéssel.

Figyelemre méltó jellemzők

Stílus és Design: Az irányjelző lámpa füst színű lencsével rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a modern és elegáns motorkerékpárokhoz. A fekete ABS-burkolat erős, mégis könnyű, és hozzájárul a hosszú élettartamhoz.

Technológia és Teljesítmény: Az integrált LED-technológiának köszönhetően ezek az irányjelzők rendkívül fényesek és jól láthatók, még nappal is. Ez megnöveli a vezetés biztonságát és még alacsonyabb fogyasztás mellett is hosszú élettartamot garantál.

Könnyű telepítés: A PARTS EUROPE termékeket a motoros igények megértésével fejlesztik, így ezek az irányjelzők könnyen és gyorsan telepíthetők különösebb szaktudás nélkül.

Miért válassza a PARTS EUROPE LED SMOKE irányjelzőt?

Az irányjelzők fontos szerepet játszanak a közlekedésben és a motoros biztonságban. A PARTS EUROPE termékei világszerte elismertek minőségükről és megbízhatóságukról. A LED technológia mellett ezek az irányjelzők minimalizálják az áramfogyasztást, és hosszabb élettartamot biztosítanak, mint a hagyományos izzók.

  • Tartósság: Az ABS-burkolat ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek és a mechanikai sérüléseknek.
  • Energiahatékonyság: A LED-ek kevesebb energiát fogyasztanak, így hozzájárulnak a motor akkumulátorának hosszabb élettartamához.
  • Biztonság: A füst lencsék különösen jól mutatnak esti fényben, ezáltal növelve a láthatóságot a közúti közlekedésben.

Specifikációk

  • Modell: 012086921
  • Lencse típusa: Füst
  • Burkolat: ABS, fekete
  • Feszültség: 12V
  • LED technológia
  • Méretek: 70mm x 25mm

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és emelje magasabb szintre motorkerékpárja megjelenését és biztonságát a PARTS EUROPE LED SMOKE – LENCSE IRÁNYJELZŐ / ABS / FEKETE 012086921 segítségével. Rendelje meg még ma webshopunkon keresztül, és élvezze a gyors szállítást és a kiváló vásárlási élményt!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges