KELLERMANN RUGALMAS GUMI ADAPTER M8 X 20 MM MIKRO INDEXEKHEZ 123.620

Gyártó:
Cikkszám:
896943
Gyári cikkszám:
123.620

4300.000036

3385.8268

4 300 Ft

Nettó: 3 386 Ft

KELLERMANN RUGALMAS GUMI ADAPTER M8 X 20 MM MIKRO INDEXEKHEZ 123.620

Rendelhető
Rendelhető

KELLERMANN RUGALMAS GUMI ADAPTER M8 X 20 MM MIKRO INDEXEKHEZ 123.620 – Az ideális választás a motorosoknak, akik tökéletes rögzítést és hosszú élettartamot keresnek. A KELLERMANN által gyártott rugalmas gumi adapter különböző motoralkatrész kategóriákban, különösen a lámpák és indexek terén, kimagasló teljesítményt nyújt. Ez az adapter kifejezetten a mikro indexekhez lett tervezve, hogy optimális illeszkedést és rezgéscsillapítást biztosítson, ezáltal növelve a motorkerékpár biztonságát és stabilitását.

A KELLERMANN név garancia a kiváló minőségre és megbízhatóságra. A hosszú évek tapasztalatai alapján készült termékeik megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A 123.620-as modell különösen a motorosok igényeire lett szabva, és a legmodernebb technológiával lett előállítva.

Termék Jellemzők

  • Méretek: M8 x 20 mm
  • Anyag: Kiváló minőségű, rugalmas gumi
  • Konstrukció: Robusztus és tartós
  • Felhasználás: Mikro indexekhez tervezve
  • Gyártó: KELLERMANN

A rugalmas gumi anyagnak köszönhetően az adapter képes elnyelni és csökkenteni a vezetés közben fellépő rezgéseket, ami hosszabb életűvé teszi a szerelvényeket, miközben fokozza a felhasználói élményt. Az M8 x 20 mm-es méretek univerzális kompatibilitást biztosítanak, így számos motorkerékpár modellhez alkalmazható.

Felhasználási Tippek

Az adapter felhelyezése egyszerű és gyors, nem igényel különösebb szaktudást. Győződjön meg arról, hogy a rögzítő elemek megfelelően illeszkednek, és szorosan vannak meghúzva, hogy elkerüljék a laza rögzítést vagy az esetleges kilazulást vezetés közben. Az adaptereket rendszeresen ellenőrizze és tisztítsa, hogy hosszú ideig megőrizhessék eredeti állapotukat és funkcionalitásukat.

Miért Válassza a KELLERMANN Rugalmas Gumi Adaptert?

A KELLERMANN rugalmas gumi adapter több szempontból is kiváló választás a motorosok számára:

  • Minőség: A KELLERMANN termékek híresek a kiváló minőségükről, és ez az adapter sem kivétel. Hosszú élettartam, tartósság és megbízhatóság jellemzi.
  • Kompatibilitás: Az M8 x 20 mm-es méretek biztosítják az egyszerű és gyors felhelyezést számos motorkerékpár modellhez.
  • Kényelmes Használat: Az egyszerű telepítés és a rezgések csökkentése fokozza a kényelmet és a biztonságot vezetés közben.
  • Szakszerűség: A KELLERMANN a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők terén elismert márka, így biztos lehet benne, hogy egy szakszerű és megbízható terméket vásárol.

Összefoglalva, a KELLERMANN rugalmas gumi adapter M8 x 20 mm mikro indexekhez 123.620 egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki a legjobbat keresi a biztonság és az esztétika terén. Vásárolja meg most a webshopunkban, és tapasztalja meg a KELLERMANN minőségét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges