ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE - BLACK AC 0016822.090

Gyártó:
Cikkszám:
736001
Gyári cikkszám:
AC 0016822

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE - BLACK AC 0016822.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

Fedezd fel az ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE hátsó lámpát, amely kifejezetten a motorosok igényeinek megfelelően lett kialakítva. Ez a prémium minőségű hátsó lámpa nemcsak stílusos, de kiemelkedő teljesítménnyel és tartóssággal is büszkélkedhet.

Termék kategória:
Motoralkatrész > Webshop > Lámpák > Hátsó lámpa

Gyártó:
ACERBIS

Modell:
ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE - BLACK AC 0016822.090

Az ACERBIS márkát nem kell bemutatni a motoros közösség számára. Az évek során megszerzett tapasztalatuk és innovatív megoldásaik révén az ACERBIS termékei mindig is a minőség szinonimái voltak. Az új ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE hátsó lámpa sem kivétel.

Fő jellemzők:

  • 30°-os dőlésszög: Az optimális megvilágítást biztosítja bármilyen motorfelépítmény esetén.
  • LED technológia: A LED-ek hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást kínálnak a hagyományos izzókkal szemben, miközben erős, jól látható fényt adnak.
  • CE minősítés: Az európai uniós biztonsági előírásoknak és szabványoknak megfelelően készül, így biztos lehetsz benne, hogy megbízható és biztonságos.
  • Stílusos kialakítás: A fekete ház modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak.

Részletes leírás:

Az ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE hátsó lámpa egyesíti a fejlett technológiát a stílusos dizájnnal. A 30°-os dőlésszög lehetővé teszi, hogy a lámpa tökéletesen illeszkedjen bármilyen motor típushoz, biztosítva az optimális láthatóságot minden körülmények között. Ez különösen fontos a biztonság szempontjából, hiszen a hátsó lámpa az egyik legfontosabb biztonsági feltétel a motorosok számára.

A LED technológia modern megoldást kínál a megvilágítás terén. A LED-ek nem csak energiatakarékosak, de hosszabb élettartammal is rendelkeznek, így kevesebb karbantartást igényelnek. Az erős, tiszta fény pedig biztosítja, hogy mindenki időben észrevegye a motort, még rossz látási viszonyok között is.

A CE minősítés tovább növeli a termék értékét, hiszen ez garantálja, hogy a lámpa megfelel az európai uniós biztonsági előírásoknak. Ez különösen fontos azoknak a motorosoknak, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a megbízhatóságra.

A stílusos, fekete ház modern és sportos megjelenést biztosít a motornak. Az ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE hátsó lámpa tehát nem csak hasznos, de esztétikai értéket is nyújt, amely bármelyik motoron remekül mutat.

Összességében az ACERBIS TAILLIGHT 30° LED CE - BLACK AC 0016822.090 hátsó lámpa egy kiváló választás minden motoros számára, aki nem hajlandó kompromisszumot kötni a biztonság és a stílus terén. Fedezd fel te is a különbséget, amit egy igazán prémium minőségű hátsó lámpa nyújthat!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges